Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Mega tržnica z Radiem Zeleni val

Radio Zeleni val z velikim veseljem vabi vsa podjetja, obrtnike, kmetovalce, društva in druge lokalne akterje, da svoje izdelke in storitve predstavite na MEGA TRŽNICI

 

MEGA TRŽNICA je dvodnevni Kmetijsko obrtni sejem, ki se bo odvijal 30. in 31. avgusta 2014 na letališču v Šentvidu pri Stični. Na njem se bodo poleg podjetij in obrtnikov predstavili tudi lokalni kmetovalci ter društva z območja kar osmih občin (Ivančna Gorica, Škofljica, Ig, Dobrepolje, Velike Lašče, Trebnje in Kamnik). Tržnico bodo seveda spremljali številni nastopi popularnih skupin ter obilica zabave.

 

To je odlična priložnost za promocijo vaše dejavnosti, obrti, kmetijskih pridelkov in drugih izdelkov. 

Z udeležbo na tržnici boste zagotovo:- povečali obseg povpraševanja in prodaje,- dobili boste neposreden odziv na vašo ponudbo in- spoznali konkurenco ter dobili vpogled v nova tržišča.

Naša tehnična ekipa ima 19 let izkušenj z organizacijo prireditev in podobnih velikih dogodkov, zato bo celoten prireditveni prostor urejen v skladu s predpisi in potrebami udeležencev.

 

Zaradi velikega števila prijavljenih je bil rok PODALJŠAN DO  27. AVGUSTA.

Prijave zbiramo preko elektronske pošte marketing@zelenival.com ali preko spletnega obrazca www.zelenival.com/mega-trznica.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete tudi na telefonsko številko 01 7860 405 ali pišite na marketing@zelenival.com .

Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

 

Nastopajoči:

NASTOPAJOČI: 
Skupina SKaTER 
Werner
Svetovni prvak na diatonični harmoniki Martin Težak 
Trio Pogladič 
Ansambel Mladi Belokranjci 
Ansambel Furmani 
Ansambel Vaški veseljaki 
Monika Bajuk 
Ansambel Vaški veseljaki 
Ansambel Grubar 
Harmonikarji šole Melodiart 
Ansambel Pogled 
Harmonikarska skupina Maestro For Te


Oglejte si tudi