Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
6°C
Oceni objavo

Koledar prireditev 2015

Prireditve v naši občini so pomemben del ponudbe, kjer obiskovalci spoznavajo našo kulturo, običaje, kulinariko, znamenitosti...,zato vsako leto pripravimo Koledar prireditev na osnovi katerega obveščamo občane o dogajanju v naši občini skozi celo leto.

 

 V občini Ig imamo vrsto prireditev, ki se tradicionalno odvijajo vsako leto. Zaradi boljše preglednosti in usklajenosti prireditev vsako leto  posredujemo izvajalcem »Vprašalnik za koledar prireditev v občini Ig". Prosimo, da ga izpolnete in  ga najkasneje do 20.12.2014 vrnete na Občino Ig. V kolikor potrebujete za prireditev šotor prosim dopišite.

 

V letu 2015 Občina Ig praznuje tudi 20-letnico delovanja in vsled tega  naprošamo, da  v svoje plane uvrstite tudi kakšen dogodek, ki bi bil povezan s praznovanjem obletnice. Občina bo imela svojo osrednjo prireditev v mesecu marcu, želimo pa, da se tudi društva vključijo v to praznovanje.

 

Po prejetju  podatkov bomo v sodelovanju s predstavniki vseh društev izvedli terminske uskladitve posameznih prireditev v kolikor bo prihajalo do »pokrivanja« datumov.

Oglejte si tudi