Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Prideš na Ižanski sejem to soboto?

Ižanski sejem bo ponovno obudil sejemsko dogajanje na Igu, v sobota, 19. septembra 2015. K sodelovanju še vedno vabimo vse, ki bi se želeli predstaviti s svojimi izdelki ali kakšnimi drugimi dejavnostmi. Predvsem pa vabimo ižanske pridelovalce, da se na sejmu predstavijo in ponudijo svoje proizvode. Vabljeni tudi gostinci s svojo ponudbo.
V soboto, 19. septembra 2015 bo na Igu»IŽANSKI SEJEM » na katerem bodo svoje izdelke ponudila društva, samostojni podjetniki in posamezniki tako iz občine Ig kot okolice – čebelarji, lončarji, keramičarji, izdelovalci suhe robe, izdelovalci unikatnega nakita in izdelkov iz naravnih materialov, domača peciva, domači pridelki, zelenjava, zelišča in še marsikaj.

Vzporedno s sejmom bo potekalo tudi tekmovanje kuharjev v pripravi jedi na žlico »Pokal Šefla« in gobarska razstava.

Dogajanje na sejmu bodo popestrile še degustacije medu, otroške delavnice, ogledi koliščarske razstave, obisk Karla Dežmana, nastop uličnega gledališča, animacije z baloni.

Prijave na sejem Občina Ig zbira do 10. septembra, vabljeni vsi, ki želite ponuditi svoje izdelke na sejmu ali sodelovati kot ekipa v tekmovanju kuharjev v pripravi jedi na žlico.

 

Sejem bo na parkiriščih in igrišču pred stavbo Občine Ig med 10.00 in 17.00 uro

Več informacij na spletni strani Občine : www.obcina-ig.si, telefon: 01/2802318, Občina Ig

Dan bo živahen, vesel, okusen in zdrav. Pridružite se dogajanju.

 

 

Oglejte si tudi