Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Vabilo na predavanje

V sredo, 4. junija 2014, vas ob 20. uri vabimo v AVLO NA OBČINSKEM TRGU V HORJULU na predavanje PONOVNA POVEZAVA.

 

S ponovno povezavo do zdravja, ravnovesja in samouresničitve

  • Bolniki dr. Erica Pearla, začetnika ponovne povezave, in ljudje po vsem svetu poročajo o neverjetnih in nenadnih izginotjih bolezni in težav, ki so se zgodila po srečanju s ponovno povezavo. Kaj pomenijo pričevanja bolnikov o nenadnem izginotju tegob in celo hujših bolezni, kot so rak, bolezni, povezane z aidsom, in cerebralna paraliza?
  • Ponovna povezava je pritegnila tudi pozornost uglednih zdravnikov in raziskovalcev v medicini ter drugih znanstvenikov, ki njen obstoj dokazujejo v znanstvenih laboratorijih.
  • Seminarjev ponovne povezave se po vsem svetu udeležujejo množice ljudi.

Kaj je ta pojav?

Vzpostavljanje ravnovesja s ponovno povezavo posameznika ponovno poveže z njegovim bistvom in hkrati s popolnostjo univerzuma – prek frekvenc se v človeku vzpostavi ravnovesje in tako se v telo, um in duha vrača harmonija, kar izboljša počutje. Osebna ponovna povezava pa je namenjena rasti in razvoju osebe, saj nas dvigne s točke, kjer tavamo v življenju, in nas popelje na našo lastno pot.

Izvedeli boste, kaj je ponovna povezava in kako vam lahko izboljša zdravje in počutje ter spremeni življenje.
Začutili boste tudi frekvence ponovne povezave. Če boste želeli izvedeti še več, boste lahko kupili knjigo dr. Erica Pearla Ponovna povezava: zdravi druge, zdravi sebe, in sicer po znižani ceni. Ponovno povezavo vam bo predstavila Valentina Parovelizvajalka Ponovne povezave (The Reconnection®) in Vzpostavljanja ravnovesja s ponovno povezavo (Reconnective Healing®) s certifikatom družbe The Reconnection, ki svojo dejavnost izvaja tudi v Horjulu. Predavanje je brezplačno.

Več informacij: http://www.centerastera.si/samozdravljenje/zdravljenje-s-ponovno-povezavo

Oglejte si tudi