Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Koncertna in druga dogajanja v ŠP Horjul

Športni park Horjul je občanom Horjula ter vsem ljubiteljem dobre muzike in raznih drugih dogajanj odprl vrata svoje manjše, večnamenske dvorane; prvič v soboto, 11. januarja, ko je igral duo Walker & Sudar.
S svojim fantastičnim nastopom, v preigravanju violine in kitare, podkrepljenem s tradicionalnim prepevanjem škotsko-irskih pesmi, sta fanta iz severne Anglije in sosednje Hrvaške številno publiko navdušila, tako da ne dvomimo, da se bo z veseljem vračala na tovrstna druženja. Patrick Walker in Hrvoje Sudar sta s svojim krajšim nastopom razvedrila tudi starejše v Domu starejših občanov Horjul. 

Predpremierno pa nam je v prostorih puba 14. decembra godel trio NOREIA. Fantje so prav tako navdušeni nad keltsko-irsko-škotskimi melodijami in so nam kljub maloštevilnemu občinstvu pripravili skoraj dvourni koncert, ki je navzoče prepričal o tem, da imamo v Sloveniji mnogo dobrih zasedb, ki s s svojim entuziazmom počasi, a vztrajno polnijo klubske odre. 

Brencl Banda, štiričlanska etno-avtorska zasedba, nas je obiskala v soboto, 24. januarja, in s svojimi pestrimi melodijami in besedili ustvarila res domačno vzdušje med vsemi obiskovalci. Kontrabas, harmonika, kitara in violina je bila kombinacija inštrumentov, ki nas je popolnoma navdušila.  

Osmega februarja, na Prešernov dan, pride v goste skupina SOUL & JAZZ IN JAZ, štiričlanska zasedba odličnih glasbenikov z izjemno vokalistko Anjo Hrastovšek. Skupina se je svojevrstno lotila soul in pop uspešnic, jazz standardov, disco legend in slovenskih zimzelenih uspešnic.  

Vsi koncertni dogodki v ŠPH temeljijo na prostovoljnem delovanju in prostovoljnih prispevkih, ki so namenjeni zgolj nastopajočim. Tako so koncerti dostopni vsem, željnim dobre muzike in prijetnega druženja. V prihodnje pripravljamo večere stand up komedije, razna predavanja in delavnice. O naših dogajanjih vas bomo sproti obveščali tudi na spletnih straneh občin Horjul in Vrhnika ter na FB-strani Športnega parka Horjul. Ker gre za klubska dogajanja, so prihodi obiskovalcev poljubni, načeloma pa od 19.00 ali 19.30 dalje. Nastopi se začnejo približno pol ure po napovedanem prihodu obiskovalcev. Pri nas nikoli ne zamujate.

Naj bo vaše leto radostno in pestrejše tudi z dogajanji v ŠP Horjul. 

Vabljene vse generacije!


Za ŠPH, Marta Vrhovec

Oglejte si tudi