Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Gostilna Pr' Kozinc z novo zunanjo podobo in prostorom za zaključene družbe

Podolnica – Po petnajstih letih delovanja se je gostilna Pr' Kozinc odela v novo podobo in odprla nov, ločeni prostor za zaključene družbe.
Gostilna Pr' Kozinc, ki ima v Podolnici vrata odprta vse od leta 1999, je po petnajstih letih delovanja ponosna na novo pridobitev – ločeni prostor za zaključene družbe, ki sprejme okrog 50 gostov, ter novo, za oko nadvse prijetno zunanjo podobo. Družinska gostilna, ki je posebej v Horjulski dolini dobro poznana po okusnih malicah in kosilih ter picah in drugih jedeh po naročilu, bo v svoje prostore po novem lahko sprejela okrog 100 gostov.

Le nekaj manj se jih je zbralo na odprtju 20. junija, ko je gostilna tudi uradno odprla vrata novega prostora. Kozinčevi so veselo druženje pripravili predvsem za svoje prijatelje in znance ter seveda redne goste, nanj pa so povabili tudi ansambel Mladi godci, ki je zbrano družbo v prijetnem ambientu novega prostora zabaval dolgo v noč. Kot se za gostilno Pr' Kozinc spodobi, tudi tokrat ni manjkalo slastne hrane in pijače, ki je na voljo tudi vsem vam, in sicer vsak dan, razen ob ponedeljkih popoldne. »Pa dobrodošli,« pravijo.

 

Nadja Prosen Verbič

Foto: npv

Oglejte si tudi