Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Sprejem odličnih devetošolcev

Horjul, 15. junij - Župan Janko Prebil je v prostorih Občine Horjul pripravil sprejem za letošnje odlične devetošolce, jim čestital in zaželel veliko uspehov tudi v bodoče.

Prehod iz osnovne v srednjo šolo lahko uvrstimo na seznam življenjskih prelomnic, saj dekleta in fantje, bogatejši za številna znanja in izkušnje, zapustijo znane osnovne šole in se podajo v novo okolje, k iskanju in odkrivanju novih znanj srednje šole. Za ta korak je najboljšim horjulskim devetošolcem čestital tudi župan Janko Prebil. Skupaj z ravnateljem Primožem Garafolom, pomočnico ravnatelja Alenko Krušič ter razredničarkama Natalijo Kogovšek in Sonjo Videčnik jih je sprejel in pozdravil v občinski sejni sobi ter z njimi poklepetal o osnovnošolskih izkušnjah ter o poti, ki so si jo izbrali za naprej. Poudaril je, da morajo biti željni novih znanj, predvsem pa morajo vedeti, česa si želijo in se za to truditi. V znak pohvale jim je podelil knjige z osebnim posvetilom ter jim zaželel veliko sreče na novih življenjskih poteh.

Pohvale so bili deležni Jurij Bastarda, Berenika Kavčič, Nik Košir, Nur Živa Kranjec, Ema Mlinar, Teja Nagode, Timotej Petrovčič, Anamarija Trček, Janja Slovša, Anže Končan, Tinkara Končan, Špela Krušič, Maruša Trobec in Vita Trobec.

 

Nadja Prosen Verbič

Oglejte si tudi