Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Odprtje poslanske pisarne

Horjul, 2. februar – V prostoru Občine Horjul je potekalo uradno odprtje poslanske pisarne poslanca državnega zbora Anžeta Logarja.
Poslanec v državnem zboru Anže Logar je prvi ponedeljek meseca svečana simbolno in uradno odprl vrata poslanske pisarne v Horjulu, ki se nahaja v občinski stavbi. Dogodka so se udeležili tudi župan Janko Prebil, podžupan in nekateri svetniki ter člani Slovenske demokratske stranke. Poslanec jim je predstavil svojo vlogo v lokalni skupnosti ter jih povabil, naj se nanj obračajo z morebitnimi vprašanji, pobudami in predlogi, ki so predvsem širšega pomena in vključujejo državne organe ali institucije. »Po svojih najboljših močeh se bom potrudil in vam stopil naproti, da skupaj dosežemo zastavljeni cilj ali vsaj spoznamo resnično plat zgodbe,« je med drugim dejal. Z navzočimi so si izmenjali nekaj mnenj in pogledov na različne dileme državnega in lokalnega pomena.

V Horjulu, v prostoru občine, lahko poslanca obiščete vsi občani, in sicer vsak prvi ponedeljek v mesecu med 14. in 15. uro. Pripravljen vam bo odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

 

Nadja Prosen Verbič, foto: NPV

 

Oglejte si tudi