Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Avto Rožnik z vami že 20 let

Za podjetje Avto Rožnik, d. o. o., iz Horjula je letošnje leto posebno, kajti praznuje že dvajset let delovanja. V teh letih je bilo kar nekaj prelomnic, se spominja Primož Rožnik, lastnik podjetja; zadnja večja je bil vsekakor pristop k evropskemu združenju avtoserviserjev.
Podjetje Avto Rožnik, d. o. o., je bilo ustanovljeno leta 1993 kot nadaljevanje družinske tradicije. "V prvih letih delovanja smo se dejavnosti posvečali večinoma v mali delavnici in na terenu; delali smo na takrat najbolj razširjenih vozilih zastava, lada, fiat in VW. Ker se je v tem času slovenski vozni park začel korenito spreminjati, smo se temu hitro prilagodili in dejavnost razširili na nove znamke – francoskega, nemškega pa tudi korejskega ter japonskega porekla," se začetkov podjetniške poti spominja Primož.

Nove zahteve pri delu s temi vozili so privedle do selitve v nove prostore, v katerih delujejo od avgusta 1997. "Dokupili smo novejšo tehnološko opremo in servisna delavnica je zdaj sodobno opremljena ter podprta z računalniško opremo za popravila vseh vrst osebnih in dostavnih motornih vozil (servis, vulkanizerstvo in avtoelektrika). Naši uslužbenci se redno izpopolnjujejo v najnovejših metodah vzdrževanja motornih vozil, zato so kos vsem težavam na vaših vozilih," dodaja sogovornik.

Kot lahko ugotovimo iz zapisanega, je podjetje doživelo več prelomnic. Ena od zadnjih, a verjetno ne poslednjih je gotovo pridružitev evropski družini avtoserviserjev. "V letu 2011 smo se pridružili evropskemu združenju avtoserviserjev Euroservis, kjer pridobivamo znanje in podatke za kakovostno popravljanje najnovejših vozil po navodilih proizvajalcev." In kaj so glavne prednosti tovrstnega servisa? Predvsem nižje cene, originalni in originalom enakovredni rezervni deli ter ohranitev garancije proizvajalca vozila – čeravno niste izbrali pooblaščenega servisa.

Vključeni so tudi v mrežo Turbo specialist, prek katere dostopajo do novih in tovarniško obnovljenih turbopolnilnikov originalne kakovosti in svetovno znanih izdelovalcev Garrett, BorgWarner, IHI ter Mitsubishi. Prek te mreže imajo prav tako dostop do pravilnih postopkov montaže turbopolnilnikov in tovarniških tehničnih informacij o spremembah le-teh. "Vsa leta se trudimo ostati v stiku s tehnološkim napredkom novih vozil in s tem zagotavljati kakovostne storitve naše delavnice," še pravi naš Primož, v čigar podjetju so za to jesen, ob jubileju firme, pripravili tudi nekaj ugodnih akcij in nagrad. Stranke, ki jih bodo v tem času obiskale na servisu, se bodo z izpolnjenim kuponom lahko potegovale za prikupne nagrade (nakup ni pogoj za sodelovanje). Del nagrad pa si lahko priborite tudi bralci Našega časopisa. Najdete jih na koncu časopisa, med oglasnimi stranmi in v križanki.

 

Gašper Tominc 

Oglejte si tudi