Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Podpisana pogodba za sanacijo Šolske ulice

V prostorih občine Horjul je bila danes podpisana pogodba z izvajalcem za izvedbo sanacije Šolske ulice ter izgradnjo povezovalne ceste med šolo in vrtcem. Občina Horjul je v juniju 2016 izvedla javni razpis za izbiro najugodnejšega ponudnika ter prejela 10 ponudb različnih izvajalcev, pri čemer je bila najnižja ponudba v višini 108.787,07 € (z DDV) in najvišja ponudba v višini 181.863,87 € (z DDV). Občina je z najnižjim ponudnikom, podjetjem CVP d.o.o. iz Ljubljane podpisala pogodbo v višini 108.787,07 € za sanacijo asfaltiranega vozišča na Šolski ulici vse od križišča s Slovensko cesto pa do načrtovane nove povezovalne ceste, ter za izgradnjo povezovalne ceste med šolo in vrtcem, ki bo razbremenila promet na Šolski ulici ter omogočila varnejšo pot otrokom v šolo.

Dela se bodo odvijala v avgustu, ko je promet na tej relaciji najbolj umirjen, planiramo pa, da bodo vsa dela zaključena do konca avgusta 2016.

Ob enem prosimo stanovalce Šolske ulice ter vse, ki mejijo na ti dve cesti, da na dela in zaporo gledajo potrpežljivo ter ob oteženem dostopu do svojih dvorišč uporabljajo občinsko parkirišče.

Občina Horjul

Oglejte si tudi