Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Občinske novice

 

  • Aprila bo organiziran odvoz kosovnih odpadkov

V mesecu aprilu bo organiziran odvoz kosovnih odpadkov, nevarnih gospodinjskih odpadkov, električne in elektronske opreme ter gum. Zbiranje kosovnih odpadkov bo v torek, 7. aprila, od 9. do 20. ure pri Športnem parku Horjul. Več o odvozu odpadkov in o tem, kaj spada mednje, pa v posebnem obvestilu o odvozu.

 

  • Vpis otrok v Vrtec Horjul

Starše znova obveščamo, da poteka vpis otrok v Vrtec Horjul za šolsko leto 2015/16. Obrazec za prijavo otroka v vrtec dobite na sedežu vrtca, spletni strani Vrtca Horjul ali na sedežu Občine Horjul. Izpolnjeno vlogo pošljite na naslov Občina Horjul – za vrtec, Občinski trg 1, 1354 Horjul, in sicer do petka, 10. aprila 2015.

  • Po novem taksa tudi za potrdilo o namenski rabi zemljišča

Po 15. marcu 2015 bo za vlogo za potrdilo o namenski rabi zemljišča treba plačati upravno takso v višini 22,66 €. V skladu z Zakonom o ukrepih za uravnoteženje javnih financ občin ter spremenjenim tretjim odstavkom 105. člena Zakona o prostorskem načrtovanju se šteje, da največ deset posameznih zemljiških parcel znotraj katastrske občine predstavlja en zahtevek/vlogo za izdajo potrdila o namenski rabi.

 

Oglejte si tudi