Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Občinske novice

  • Uradne ure župana
  • Župan Janko Prebil bo občankam in občanom na voljo v času uradnih ur, in sicer v vsako sredo od 9. do 11. ure ter od 13.30 do 15.30.

    • Sprejemajo se pobude za prostorski plan občine

    Občina Horjul nadaljuje s spremembo prostorskih aktov in obvešča vse občane, da si lahko na spletni strani (Prostorski podatki - GIS) ali na občini ogledajo stanje prostorskih aktov in zazidljivosti ter vse morebitne spremembe in pobude oddajo na obrazcu, ki je dosegljiv na spletni strani občine www.horjul.si oziroma na sedežu občine. Zadnji rok za oddajo pobud je 15. januar 2015.

    • Zimska služba

    Smo na pragu zimske sezone in ob tej priložnosti bi vas radi spomnili ter vas hkrati povabili, da tudi vi, kot občani, sodelujete in pomagate odpravljati tegobe, ki jih prinaša zima. Za pluženje in posipanje cest bomo poskrbeli na občini, od vas, občanov pa bi želeli, da pri tem sodelujete. Dovolj bo, da snega s svojih zasebnih dovozov in dvorišč ne odmetavate na pločnik ali cesto. V kolikor bi bili pripravljeni očistiti tudi pločnik, ki teče mimo hiše, pa vam bodo številni občani, ki pločnik uporabljajo, gotovo zelo hvaležni. Tu ne mislimo, da bi delo morali opraviti samo tisti, ki imajo pločnik pred pragom, tudi drugi priskočite na pomoč.

Oglejte si tudi