Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Občinsko tekmovanje v orientaciji

Kljub dežju in mrazu smo gasilci iz GZ Horjul 18. aprila organizirali občinsko tekmovanje v orientaciji, ki se ga je udeležilo 94 ekip iz treh gasilskih zvez – Horjul, Dolomiti in Brezovica. Med tekom je večino ekip presenetil tudi sneg, tako da tega tekmovanja res ne gre pozabiti. Ker je uradna podelitev priznanj in medalj odpadla, smo to za mladino iz PGD Horjul storili v nedeljo, 25. aprila. Pogostili smo se s picami, sokom in sladoledom. Po koncu podelitve pa so nekateri uživali tudi v igranju namiznega tenisa.

Iz našega društva je sodelovala ena ekipa pionirjev – Andrej, Janja in Nika, ki so dosegli odlično 1. mesto, ena ekipa pionirk – Erika, Tereza in Tinkara, ki niso hotele biti slabše od pionirjev in so ravno tako dosegle 1. mesto, sodelovali smo tudi z dvema ekipama mladincev, od katerih je bila ena ekipa 2. (Petja, Gašper S. in Nejc), druga pa je dosegla nehvaležno 4. mesto (Marko, Štefan in Gašper Č.). Da pa punce res niso od muh, so dokazale tudi mladinke z enim 1. mestom (Zala, Lucija in Eva) in 2. mestom (Irena, Polona in Teja) ter ekipa pripravnic (Martina, Špela in Lea) s prav tako 1. mestom.

Poleg odličnih mest smo prejeli še štiri pokale v skupnem seštevku iz vseh treh zvez.

Nasmejane obraze in vse, ki so kakorkoli pripomogli k tem uvrstitvam, pa si oglejte na fotografiji.

Regijskega tekmovanja v orientaciji, ki bo potekalo 6. 6. 2015 v okviru GZ Ljubljana, se bo udeležilo šest ekip.

Vsem ekipam in drugim, ki so sodelovali na kvizu in smučanju, še enkrat čestitava in jim želiva veliko uspehov na naslednjih tekmovanjih ter malo potrpljenja, kadar sva slabe volje:)

 

Mentorja Špela Zdešar in Anže Gabrovšek

Oglejte si tudi