Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
9°C
5°C
Oceni objavo

Z ENERGIJSKO MEDICINO SPREMINJAMO NAŠE SLABE NAVADE

Kako iz občutkov strahu, žalosti, jeze, skrbi, obupa, manjvrednosti……

Negativna čustva blokirajo naše trezno razmišljanje in delovanje ter so vir večine bolezni današnjega časa. Odpravljanje  negativnih  čustev in občutkov je vstopni  ključ  do spreminjanja naših navad  negativnih čustvenih odzivov in obenem pomeni zatiranje bolezni v kali.  Ritem, v katerem delujemo – se odzivamo, nas vleče v določene vzorce, ki  se jih večinoma  niti ne zavedamo, a jih  moramo začeti spreminjati, če želimo sneti verige, ki nas hromijo, izžemajo,  poženejo v preveliko aktivnost,  napadalnost, razdražljivost, v prekomerno poseganje po hrani, alkoholu, zdravilih, v preveliko kritičnost do sebe in drugih, brezizhodnost, depresijo. …….in na koncu v hujšo bolezen.

 

Energijska medicina ponuja tehnike in vaje,  s prakticiranjem katerih lahko spreminjamo naše  vzorce delovanja. S  tem  zmanjšamo  čustvene  obremenitve,  smo bolj prilagodljivi, lažje zmoremo vsakodnevne  aktivnosti  in  bolj konstruktivno delovati  v  težkih situacijah ter si  obenem  pomagamo  pri odvajanju od škodljivih navad in k hitrejšemu zdravljenju bolezni .

 

Vabljeni  na 3. delavnico energijske medicine v Mestni knjižnici Grosuplje, ki bo v torek, 21. oktobra 2014 ob 18. uri. Vstop je prost.

 

Delavnico bo vodila  novinarka  Ana Vatovec, drugače tudi poznavalka psihologije,  astrologije, numerologije ter vaj in tehnik energijske medicine in energijske psihologije , ki pravi:  »Spretnosti, ki sem se jih sama naučila in preizkusila skozi  življenje, predvsem v težkih življenjskih preizkušnjah, bom delila z vami.  Če uspeva meni, zakaj ne bi tudi vam?!«

Oglejte si tudi