Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Energijska medicina proti stresu

Z energijskimi vajami proti stresu, krivcu za večino bolezni današnjega časa.

Kako  se zadržati in pametno odreagirati, ko bi najraje kričali in komu porinili pest v obraz?  Se večkrat počutite napeti,  kot  da boste eksplodirali,, ker ne veste kako umiriti pritiske, tesnobo, nemir  v sebi?  Če vas mučijo še glavoboli , razne bolečine ali imate že neko bolezen, mogoče ne morete spati, vam gre vse na živce,  vas popadajo razni strahovi in dvomi, nimate prave volje do  dela, se umikate  v samoto in tuhtate,  ste kronično utrujeni ali celo depresivni,  ste verjetno ena  od milijonov žrtev stresa, ki je  na žalost postal vsakodnevni spremljevalec današnjega človeka.  Strokovnjaki ugotavljajo, da je prav stres glavni krivec  že za okoli 90 odstotkov bolezni.

 

Energijska medicina, ki jo lahko prakticira vsakdo, ponuja povsem naravne,  preproste tehnike, s katerimi  si lahko pomagamo v kriznih situacijah sprostiti jezo, tesnobo, paniko  in  odpraviti  nakopičene  stresne  napetosti,  ubežati krempljem strahu,  odpraviti veliko tremo pred razgovorom za službo ali pred izpitom, odpraviti glavobole zaradi pritiskov in vzpostaviti v telesu spet normalne energijske tokove, ki so pogoj za dobro počutje, zdravje in dobro človekovo delovanje doma, v službi in v družbi. 

 

Vaje in tehnike  energijske medicine (še posebej proti stresu) pomagajo  k hitrejšemu okrevanju vsem, ki se že spopadajo z raznimi boleznimi: ob rednem  izvajanju  neposredno  spreminjajo  energijske  vzorce, ki so povzročili bolezen.

 

Vabljeni na brezplačno delavnico Energijska medicina proti stresu, ki bo v sredo, 15. aprila 2015 ob 19. uri v Knjižnici Dobrepolje.


Delavnico bo vodila  novinarka  Ana Vatovec, drugače tudi poznavalka psihologije,  astrologije, numerologije ter vaj in tehnik energijske medicine in energijske psihologije , ki pravi:  »Spretnosti, ki sem se jih sama naučila in preizkusila skozi  življenje, predvsem v težkih življenjskih preizkušnjah, bom delila z vami.  Če uspeva meni, zakaj ne bi tudi vam?!«

Oglejte si tudi