Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
PET.
16°C
2°C
Oceni objavo

Otvoritev kopalne sezone v Mestnem kopališču Višnja Gora

Grosupeljčani smo včasih hodili na bazen v "Motel Grosuplje", odkar se je ta preimenoval v Kongo, te ugodnosti, ki bi v teh vročih dneh prišla še kako prav, nimamo več. Najbližje kopališče, ki si ga lahko privoščimo, je Mestno kopališče Višnja Gora (MKVG), ki je julija začelo z letošnjo kopalno sezono.

 

Po dolgih letih se letošnja kopalna sezona ni začela s pričetkom šolskih počitnic. Zamuda je posledica temeljite prenove bazenske tehnike in bazenske strojnice ter obnovitev bazenske školjke. Dela so zahtevala zemeljska dela, ki jim spomladansko vreme ni bilo naklonjeno. Zaradi istih razlogov tudi letos, žal, zelenica  kopalcem ne bo na voljo, smo pa povečali bazensko ploščad, naredili novo balinišče ter na novo opremili otroško igrišče za obiskovalce kavarne in kopalce.

 

Z deli bomo nadaljevali na postajališču za avtodome, a bomo poskrbeli, da obiskovalci tega ne boste  občutili in boste lahko brezskrbno uživali v poletnih dneh na kopališču in na terasi kavarne.

 

V naši ponudbi imamo  stalno ponudbo slaščic in linijo sladic Višnjanski polžki – Snails of Višnja Gora, lahko si privoščite tudi slasten, svež vafelj. Na stojnici so v prodaji tudi spominki iz Višnje Gore. 

 

Ekipa MKVG bo poskrbela za pester program v poletnih dneh, da boste poletne večere lahko preživljali ob koncertih na naši terasi; gostili bomo animatorje za otroke v bazenu in vam pripravljali presenečenja v naši ponudbi.

 

Veselimo se preživljanja poletja skupaj z vami!.

 

Ekipa MKVG

 

Čas obratovanja s cenikom najdete na povezavi:

 http://mestnokopalisce.si/wp-content/uploads/Cenik-KARTE.pdf

Oglejte si tudi