Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

V nedeljo na All-Starsu kar 4 naši košarkarji

Leto je naokrog in znova, že 23. zapored, je napočil čas za tradicionalni All Stars. Tega bo v nedeljo, 29. decembra 2013, gostila Dvorana Brinje v Grosupljem, kjer pričakujemo pravi spektakel in polne tribune.

Del košarkarskega spektakla bo tudi zadnja, šesta tekma celodnevnega dogodka, v kateri se boste ob 20.00 (tudi v neposrednem prenosu na Šport TV) pomerili najboljši košarkarji Lige Telemach na tekmi med ekipo Eda Murića in ekipo Nebojše Joksimovića. Med samo tekmo pa se bo, kot ponavadi odvijalo tudi tekmovanje v zabijanju, tekmovanje v metanju trojk, ter tekmovanje v Sonyjevem izzivu. Kot smo že povedali bosta na tekmi zvezd nastopila tudi dva košarkarja Grosuplja in sicer Matej Krušič in Ousman Krubally. Da bo naš klub številčno zastopan tudi na drugih tekmovanjih, pa bosta poskrbela Marko Antonijević, ki bo nastopil v tekmovanju trojk, ter Žan Jerman, ki bo skupaj s Krušičem nastopil naSonyjevem izzivu. Da bo KK Grosuplje zastopan v prav vsakem tekmovanju, pa bo poskrbel Krubally, ki bo nastopil tudi na tekmovanju v zabijanju.


Poleg vseh vrst tekmovanj pa Vam tudi tokrat pripravljamo izvrsten spremljevalni program, ki bo vseboval akrobatsko skupino Dunking Devils, plesno skupino Glam,ognjeno predstavitev, ter kopico nagradnih iger za vse obiskovalce.

 

Letošnji All-Stars v Grosupljem bo prvič v vsej svoji zgodovini imel tudi dobrodelno noto, saj sta organizatorja dogodka KZS in KK Grosuplje priskočila na pomočlokalni fundaciji Drevored, ki bo z zbiranjem hrane priskočila na pomoč ogroženim grosupeljskim družinam.

 

Torej razlogov za obisk košarkarskega spektakla je več kot dovolj in zaradi velikega zanimanja si svoje vstopnice (8€) zagotovite že v predprodaji in sicer na vseh Eventimovih prodajnih mestih, ter Petrolovih servisih. Dan pred tekmo in na dan tekme pa bodo vstopnice na voljo po 10€.

Se vidimo v nedeljo!

 

Marko Antonijević

Oglejte si tudi