Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
4°C
NED.
14°C
1°C
Oceni objavo

Migamo in pomagamo!

To nedeljo bosta z nami dva vrhunska športnika Maruša Mišmaš in David Miklavčič
Z miganjem najprej vsak pomaga sam sebi do dobrega počutja, skladnejše postave … ob nedeljskih večerih pa lahko Migamo in pomagamo tudi drugim. Pričenjamo z dobrodelno akcijo v sodelovanju Fundacije Drevored, Centra vodenih vadb Apolon in fitnes centra Optimum, v kateri bomo zbirali sredstva in šolske potrebščine za socialno ogrožene otroke iz občine Grosuplje. 


Zakaj migamo in pomagamo?

Svinčnik, barvica, šilček … so mnogim otrokom samoumevna vsebina šolske peresnice, a žal mnogim tudi ne. Na dejstvo, da se v šolah soočajo s tem problemom, sta nas opozorili socialni delavki obeh grosupeljskih osnovnih šol. Dejstvu so prikimali tudi na Župnijskem Karitasu in Rdečem križu Grosuplje. Vse lokalne dobrodelne organizacije so izpostavile isti problem, šolskih potrebščin za socialno ogrožene jim primanjkuje skozi celo leto.

 

Dobrodelne vadbe Migamo in pomagamo bodo vsako nedeljo (od 16.2.do 13.4.) od 18.00 do 19.00 v fitnes centru Optimum. Vadbe so brezplačne, prostovoljni prispevki pa zaželjeni, saj bo celoten izkupiček namenjen nakupu šolskih potrebščin za socialno ogrožene otroke iz občine Grosuplje. Kadarkoli pa lahko nove ali malo rabljene šolske potrebščine prinesete na zbirno mesto v fitnes center Optimum ali nakažete sredstva na račun Fundacije Drevored (SI56 6000 0000 0254 017), sklic 150.


Več o akciji si lahko preberete na: http://www.drevored.si/na-prezi/sport-in-rekreakcija/migamo-in-pomagamo-grosupeljski-dobrodelni-nedeljski-veceri/

Oglejte si tudi