Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Končan odlično organiziran nogometni turnir Grosuplje Open 2015

 V soboto in nedeljo 09. in 10. maja 2015 je v organizaciji NK Brinje-Grosuplje v nogometnem športnem parku Brinje potekal odlično organiziran nogometni turnir. V soboto se je na turnirju merilo 20 ekip in Slovenije in Hrvaške. Ob zaključku prvega dne pa je bila izvedena tudi svečanost ob uradni otvoritvi novega nogometnega igrišča z umetno travno površino. Dr. Denis Čaleta, predsednik NK je posebej poudaril, da so s tem generacije nogometne javnosti v Grosuplju končno dosanjale svoje dolgoletne želje. Posebej se je zahvalil Občini Grosuplje in županu predal spominsko plaketo Nogometnega kluba Grosuplje. Slavnostni govornik Dr. Peter Verlič, Župan Občine Grosuplje pa je ob čestitkah vsem, ki so bili zaslužni za dokončanje projekta posebej izpostavil, da bo drugi del projekta, ki vsebuje razsvetljavo igrišča, končan še v letošnjem letu. V nadaljevanju je svečano prerezal trak in tako simbolično igrišče predal svoji uporabi. Ob koncu slovesnosti so bile podeljene medalje in pokali za udeležence turnirja.

V nedeljo so na turnirju nastopale ekipe selekcij U-8 in U-9. Zbralo se je več kot 40 ekip, ki so pokazale, da se nam za prihodnost nogometa v Sloveniji ni treba bati. Tudi njim so bile ob zaključku turnirja podeljene zaslužene nagrade v obliki medalj, pokalov in razglasitve najboljšega igralca in vratarja turnirja.

Ob lepem vremenu se je na Brinju čez vikend zbralo več kot 1500 ljudi, ki so ob odličnih predstavah uživali tudi ob gostoljubnosti organizatorjev, odlični organizaciji in lepo urejenem nogometnem športnem parku Brinje.

Za odlično organizacijo turnirja se je potrebno zahvaliti požrtvovalnim članom nogometnega kluba, staršem in donatorjem in sponzorjem, ki so omogočili izvedbo takega velikega dogodka. Grosuplje postaja ponosno na svoj nogometni klub.

Nadaljevanje turnirja Grosuplje OPEN 2015 sledi v soboto 23.5.2015, ko se bodo na turnirju pomerile ekipe selekcije U-11.  

Oglejte si tudi