Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Kdo bo občinski športnik leta 2013?

Zveza športnih organizacij Grosuplje (ZŠO) sprejema predloge  za podelitev priznanj na področju športa v občini Grosuplje  za leto 2013.


V skladu s Pravilnikom o priznanjih in nagradah Zveze športnih organizacij Grosuplje lahko kandidate za posamezna priznanja predlagajo športna društva, organi Zveze športnih organizacij Grosuplje, javni zavodi s področja vzgoje in izobraževanja, organi Občine Grosuplje, druge organizacije in posamezniki.

 

Predlogi za priznanja morajo biti poslani na naslov Zveze športnih organizacij Grosuplje (Ljubljanska cesta 40a, 1290 Grosuplje, tel.: 01 7864 745, e-pošta: zso-grosuplje@t-2.net) do srede, 11. decembra 2013, na posebnem obrazcu, ki ga dobite na sedežu Zveze športnih organizacij Grosuplje, ali na spodnji povezavi. Kasneje prispelih predlogov se ne bo upoštevalo. Na sedežu Zveze športnih organizacij Grosuplje lahko dobite tudi Pravilnik, ki natančno opredeljuje kriterije za podelitev priznanj.

 

Pri posameznikih in športnih ekipah je potrebno posredovati tudi nekaj njihovih fotografij, ki morajo biti v elektronski obliki v formatu JPG. Dostavite jih lahko na CD-ju, USB ključu ali po elektronski pošti.

Priznanja bodo podeljena v drugi polovici januarja 2014 na prireditvi “Športni dosežki v letu 2013”.

Vse podrobnosti si poglejte v pripetih dokumentih in posredujte svoj predlog.

Izberimo najboljše in jih nagradimo!


Vse podrobnosti dobite na povezavi http://www.drevored.si/sveze/kateri-sportniki-si-zasluzijo-priznanje-za-leto-2013/ 


Vir (tekst in foto): http://www.drevored.si

Oglejte si tudi