Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Pa so se začeli... Izobraževalni dnevi malega gospodarstva 2014

Prejšnji teden smo z dvodnevno delavnico Kultura vedenja in poslovni bonton odprli Izobraževalne dneve malega gospodarstva, ki v mesecu oktobru 2014 potekajo v Grosupljem pod naslovom "Dobra komunikacija - osnova dobrega posla".
V organizaciji Izobraževalnega zavoda Znanje pod vodstvom mednarodno priznane strokovnjakinje s področja poslovnega bontona Bojane Košnik smo prvi del seminarja namenili teoretičnemu delu v predavalnici Območne obrtno podjetniške zbornice Grosuplje, v drugem delu pa teoretični del bontona pri mizi konkretno preizkusili v praksi v restavraciji Kongo. S svojim obiskom nas je razveselil tudi g. župan, dr. Peter Verlič. S financiranjem projekta je občina Grosuplje, skupaj z Območno obrtno-podjetniško zbornico Grosuplje, pokazala, da se zaveda pomena izobraževanja in usposabljanja zaposlenih. Za uspešnost ni dovolj zgolj produktivnost in kakovost, pač pa tudi odnosi, ki vpliva na prva dva dejavnika. Posel smo ljudje..
. Morda se tega še vse premalo zavedamo... in za to lahko veliko storimo ljudje sami... Ekipa, ki je v sproščenosti, dobri volji in želji po znanju, spoznavala pravila kulture vedenja in poslovnega vedenja, se tega zaveda... Kmalu nadaljujemo s skrivnostmi komuniciranja z različnimi vedenjskimi tipi in uspešnim reševanjem konfliktov. Več na www.iz-znanje.si.

Oglejte si tudi