Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Pomembno obvestilo - skrajšani seminarji na Izobraževalnih dnevih malega gospodarstva 2014

Na željo udeležencev prireditve Izobraževalni dnevi malega gospodarstva 2014, ki bo pod naslovom 'Dobra komunikacija - osnova dobrega posla' potekala od 1.- 22.oktobra 2014 v prostorih Območne obrtne zbornice Grosuplje, vas obveščamo, da so nekateri seminarji v okviru programa dvodnevnih izobraževanj skrajšani. S tem je udeležba na izobraževanju olajšana tudi vsem tistim, ki jim primanjkuje časa. Ovir ni več, finance niso problem - kotizacija je brezplačna, izobraževanje je kratko in jedrnato, dobra volja je... Čakamo le še vašo prijavo...Število brezplačnih mest je omejeno in z veseljem ugotavljamo, da se lepo polnijo.


DOBRA KOMUNIKACIJA – OSNOVA DOBREGA POSLA

IZOBRAŽEVALNI DNEVI MALEGA GOSPODARSTVA 2014

GROSUPLJE, 1. - 22. OKTOBER 2014

 

PRENOVLJEN PROGRAM:


DVODNEVNA DELAVNICA (8 ur)

KULTURA VEDENJA IN POSLOVNI BONTON

 

Prvi del: sreda, 1.10. 2014 od 16.30 - 19.00

BOJANA KOŠNIK: OSNOVE POSLOVNEGA BONTONA

Nikoli ni druge priložnosti za dober prvi vtis. Profesionalnost podjetnika se odraža tudi v kulturi vedenja. Kaj storiti, če na sestanek zamujate ali pa ste prezgodnji? Kaj storiti s prišlekom (gostom), ki na sestanek k vam zamuja ali pa je prezgoden? Kako hitro je treba odgovoriti na elektronsko sporočilo? Kdaj dati obvestilo po elektronski pošti še komu v vednost in kdaj je to neprimerno? V prostoru, v katerega ste vstopili, je 12 oseb. Se boste z njimi ob pozdravu rokovali? Zakaj da/ne? Ali je vrstni red naziva oziroma funkcije ter imena in priimka na poslovni vizitki ter na poslovnih dopisih pomemben? In še mnogo več… Kakšno je pravilno obnašanje na poslovnih sestankih, v neformalnih razgovorih,…? Kakšna so splošno določena pravila obnašanja v različnih situacijah, različnih državah?

 

Drugi del:  petek, 3.10. 2014 od 12.00 - 15.00

BOJANA KOŠNIK: POSLOVNI BONTON PRI MIZI

Poslovni bonton pri mizi je več kot samo pravilna uporaba vilice in kozarca. Naj zobotrebec ne pokvari že skoraj sklenjenega posla. Spoznali ali obnovili boste pravila poslovnega bontona pri mizi. Seminar poteka v bližnjem gostišču, kjer boste teorijo konkretno preizkusili v praksi.

 

Skupna kotizacija: BREZPLAČNO v vrednosti 300 EUR (vključeno tudi kosilo in gradivo)

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 


DVODNEVNA DELAVNICA ( 8 ur)

DOBRA IKT KOMUNIKACIJA: IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN OPTIMIZACIJA

 

Prvi del: torek, 7.10.2014 od 16.30 – 19.00

PETRA ŠKARJA: IZDELAVA SPLETNIH STRANI

'Če nimaš spletne strani, te ni...' - tega se zavedajo podjetniki, še posebej tisti, ki so na začetku poslovne poti. Želite imeti svojo spletno stran kot si jo želite in jo spreminjati tako kot si želite. Na preprost in praktičen način boste spoznali kako jo izdelati in kako jo urediti (bogato in razumljivo gradivo).

 

Drugi del: sreda, 8.10.2014 od 16.30 – 19.00

TOMAŽ GOREC: OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI

Drugi dan delavnice se bodo udeleženci seznanili s pomenom optimizacije. Ni dovolj samo imeti spletno stran, potrebno jo je tudi uvrstiti čim višje na Googlu. Pri tem si lahko pomagamo z optimizacijo, ki jo predavatelj resnično obvlada.  Zakaj ne bi bila med njimi tudi vaša spletna stran? In ne nazadnje: s spletno stranjo se da tudi zaslužiti.

 

Skupna kotizacija: BREZPLAČNO v vrednosti 250 EUR (vključeno tudi gradivo)

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


PREDAVANJE (2 uri)

PETRA ŠKARJA: AMERIŠKI MILIJONARJI SO SPREGOVORILI

Termin:  9.10.2014 od 16.30 – 18.00

 

Kaj bi nam svetovali ameriški milijonarji iz Kalifornije, da bi bili čim bolj uspešni v poslu? Kakšne so razlike v razmišljanju ameriškega in slovenskega poslovneža? Petra je odšla tja in jih povprašala… Ob povratku domov se ji je življenje postavilo na glavo, njen svet se je čez noč zrušil. Postavljena je bila pred dejstvo, da je ameriške nasvete takoj uporabila v praksi. Just do it! In uspela.

 

Kotizacija: BREZPLAČNO v vrednosti 50 EUR

(Udeleženci brezplačno prejmejo tudi njeno knjigo »Ameriški milijonarji so spregovorili«, ki je v enem mesecu postala knjižna uspešnica.)

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


DVODNEVNA DELAVNICA (8 ur)

MARTINA ŠETINA ČOŽ: KOMUNICIRANJE Z RAZLIČNIMI VEDENJSKIMI TIPI IN UČINKOVITO REŠEVANJE KONFLIKTOV

Termin: 15.10. 14 in 22.10.14 – oba dneva od 16.30 – 19.00

 

Ljudje smo si med seboj različni, mnogokrat ne razumemo reakcij bližnjih. Lažje sprejemanje drug drugega, če poznamo njegove značajske lastnosti. Prilagodimo način komuniciranja glede na različne vedenjske tipe osebnosti (Hipokrat), razlike med posameznimi generacijami (generacija X, Y,…). S tem se lažje izognemo konfliktom, sogovornika lažje razumemo. Spoznamo sebe in naše vedenje do bližnjih… In še marsikaj koristnega…

 

Kotizacija: BREZPLAČNO v vrednosti 250 EUR

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 In še eno ugodnost imamo za vas: Če se prijavite na več naših seminarjev, kjer znesek presega 500 eur/osebo, vam v zahvalo za izkazano zaupanje, podarimo 50 eur, tako da lahko koristite naše seminarje v vrednosti kar 550 eur/osebo, pri čemer iz naslova financiranja občine in OOZ Grosuplje koristite samo 500 eur.

 

Za vsako izobraževanje je potrebno oddati svojo vlogo, ki nam jo lahko posredujete tudi skenirano po elektronski pošti info@iz-znanje.si, kjer smo vam na razpolago tudi za vse dodatne informacije.


Vabljeni!

 

Izobraževalni zavod Znanje


Oglejte si tudi