Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
6°C
Oceni objavo

Sejem rabljenih koles Grosuplje 2014

Prihaja nova sezona letnih športov, ki se v veliki meri odvijajo na kolesih in koleščkih v vseh možnih variantah. Da vam ne bo treba letati naokoli, smo tudi letos pripravili sejem, kjer boste lahko prodali in kupili vse na enem mestu. Za mlado in staro, za dober denar ali na pol zastonj.


Zavod Drevored skupaj z gostiteljem Pupa-pubom organizira Sejem koles Grosuplje. Lahko boste kupili in prodali rabljeno športno opremo, ki ima kolesa ali koleščke (kolesa, otroški poganjalci, rolke, rolerji, kotalke …) in tudi ostalo opremo povezano z njihovo uporabo (kolesarski otroški sedeži, čelade, ščitniki, kolesarski čevlji … ), razen tekstilnih izdelkov.

 

Sejem rabljene športne opreme na kolesih, sobota, *12. 04. 2014 od 8h do 17h, pred lokalom Pupa-pub, Taborska 13, Grosuplje *V primeru slabega vremena bomo sejem prestavili na nov termin.


Sejem bo potekal po principu komisijske prodaje. To pomeni, da lahko opremo, ki jo želite prodati, prinesete na sejem, kjer ji boste skupaj z našimi strokovnimi športnimi sodelavci določili primerno prodajno ceno. Vse ostale skrbi lahko prepustite nam. Vsak izdelek bo ob prevzemu opremljen z vašo šifro. Ob zaključku sejma se bo naredil pregled prodanih artiklov in obračun kupnine. Organizacijska provizija za prodano opremo je 20%. Če svojo opremo (okvirni seznam) predhodno prijavite do četrtka, 10. 4. 2014, si zagotovite nižjo, 15% provizijo. Sprejem opreme bo potekal od 8. ure dalje, vračilo in obračun pa po zaključku sejma – od 17. do 18. ure.

 

Prijava rabljene opreme za prodajo na info@drevored.siPrijava do četrtka, 10. 4. 2014 vam zagotovi nižjo provizijo!


Program sejma:

Za primerno gostinsko ponudbo bo poskrbel Pupa-pub. Dobilo se bo tudi kaj malega za pod zob. V primeru slabega vremena bomo sejem prestavili, podatki o novem terminu ali lokaciji bodo pravočasno objavljeni na drevored.si.

 

Vir: http://www.drevored.si/na-prezi/sport-in-rekreakcija/sejem-koles-grosuplje-2014/


Na pobudo bralcev bomo sprejemali tudi opremo za sejem, ki jo želite podariti. Izkupiček od te opreme bo šel na račun Fundacije Drevored, katere sredstva bodo porabljena v dobrodelne namene. Podarjeno opremo, ki je ne bomo uspeli prodati, bomo podarili tistim, ki jo potrebujejo.


 

Oglejte si tudi