Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Tehnična fitnes delavnica na OŠ Brinje

Zanima nas, če med Grosupeljčani obstaja želja, da bi kakšno popoldne obiskali delavnico, ki bi delovala podobno kot fitnes centri (na voljo bi bilo orodje, stroji, gradiva in svetovanje).


Učenci modelarskega krožka na OŠ Brinje Grosuplje se letos udeležujemo tekmovanja First Lego League. V sklopu tekmovanja smo opravli raziskavo o priljubljenosti tehnike med svojimi vrstniki in ugotovili, da tehnika med mladimi ni najbolj priljubljen predmet ter, da otroci doma nimajo možnosti, da bi se s tehniko spoznali (nimajo dostopa do delavnice, orodja, materiala…)

 

Zato Vas modelarji OŠ Brinje Grosuplje vabimo na fitnes delavnico, ki bo potekala 19.12.2014, med 17. in 19. uro v tehniški delavnici OŠ Brinje Grosuplje. Prosimo, da svojo morebitno udeležbo najavite na e-naslov: ivo.dovic@gmail.com. Delavnica je brezplačna.

 

Starši in stari starši ste lepo vabljeni, da s seboj pripeljete svoje najmaljše. Naša želja je, da bi na ta način tehniko, ročne spretnosti in ustvarjanje približali Vašim otrokom.  Na delavnici si boste lahko z našim orodjem in našo pomočjo izdelali manjši izdelek po vaši želji.

Prijetno druženje je zagotovljeno!

 

Lep pozdrav,

učenci modelarskega krožka OŠ Brinje.

 

Vir: http://www.drevored.si/sveze/fitnes-delavnica-na-os-brinje/

Oglejte si tudi