Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
PET.
16°C
2°C
Oceni objavo

Sejem starih knjig in rabljenih učbenikov

Knjige in malinov’c - 2. sejem knjig in druženja
Druženje, barantanje, knjige, muzika, pravljice, piškoti, malinov’c z gostoma ilustratorjema Milanko Fabjančič in Matejem De Ceccom.  sobota, 24. 8. 2013*, od 9. do 14. ure, Adamičeva ploščad na Kolodvorski cesti v centru Grosuplja. *V primeru dežja bomo sejem prestavili in vas o novem terminu pravočasno obvestili.


Zavod Drevored že drugo leto zapored organizira sejem rabljenih knjig, učbenikov, priročnikov … in vsega kar spominja na knjige. Dogodek, ki ga boste veseli vsi knjižni navdušenci in tisti, ki vam kupček (ne)prebranih knjig zaseda police. Bi želeli prodati, zamenjati, kupiti ali podariti knjigo, ali pa zgolj pobrskati po stojnicah, malo pokramljati in v senci mestnih lip srebati malinov’c v dobri družbi? Potem se vidimo!


Stare knjige - nov dom

Na sejmu boste lahko prodali, podarili ali izmenjali rabljene knjige, priročnike, šolske učbenike, revije … Knjige lahko prodajate sami ali pa jih poklonite Zavodu DREVORED, ki jih bo prodajal na svoji stojnici. Izkupiček bomo namenili za dodatne vsebine sejma naslednje leto. Neprodane knjige se bodo pridružile našemu projektu Zabojček knjig. Naj knjige krožijo, naj bodo za branje in občudovanje. Na voljo bo nekaj stojnic, svoj prodajni prostor pa si lahko uredite tudi sami – postavite lično mizo ali polico, poskrbite za udoben stol …

Brezplačen prodajni prostor si rezervirajte na info@drevored.si. Pišite nam tudi, če želite knjige podariti, lahko jih prinesete tudi na sejem.


Malinov’c z ilustratorji

Letos smo na sejem povabili mlada ilustratorja, da bi z njima pokramljali o knjigah, risbah, malinovcu … obljubljata pa, da bosta med pogovorom poprijela tudi za papir in svinčnik. Z nami bosta …

Milanka Fabjančič

Milanka je z risanko Striček in Psiček zaključila študij na Akademiji za likovno umetnost na smeri slikarstvo. A zase pravi, da ji bolj pašeta oznaki risarka, ilustratorka. Je pogonski motor blagovne znamke Ha ha!, ki jo poganjata s slikarjem Miho Pernetom. Poznate obujene kose emajliranih posod iz legendarne tovarne EMO ali pa odpiljene rokovnike za vsakogar? Milanka je tudi avtorica dolge vrste ilustracij v knjigah, učbenikih, revijah, riše za otroke in odrasle, za podjetja, za snemalne knjige … in za Alana Hranitelja. Punca je za spoznat, vam pravim!


Matej De Cecco

Matej končuje študij na Akademiji za vizualne umetnosti. Je avtor Šnofija, stripa, ki ga z Boštjanom Gorencem Pižamo ustvarjata za mesečnik PIL. Preoblekel je zbirko knjig Dese Muck Blazno resno o… ena izmed njih je nastala kar v stripu. Nič čudnega, saj je Matej sodeloval pri reviji Stripburger kot urednik in prevajalec. Njegove ilustracije vam širijo obzorje v šolskih učbenikih, ob njih lahko “zabijate čas” ob videoigrah, ali pa jih srečate na Cockti.

Oglejte si tudi