Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

KK Grosuplje proti Pivovarni Laško in akrobacije Šentviških Fanatikov

Tekma v soboto bo debi novega trenerja Milovića pred domačo publiko. Obenem je to tudi zadnja tekma pred domačimi navijači v rednem delu krstne sezone v Ligi Telemach. Nasprotnik je ena najboljših in najatraktivnejših slovenskih ekip v zadnjih letih, visoke cilje pa imajo tudi letos. Naši košarkarji so pod vodstvom novega trenerja pripravljeni na bitko do zadnjih atomov moči, ter se nadejajo tretje domače zmage.

Pri Laščanih  je ekipa sestavljena iz nekaj dobrih izkušenejših igralcev in pa veliko mladih talentiranih košarkarjev, imajo nekaj več težav s poškodbami. Poškodovan je namreč njihov najboljši igralec in strelec Samo Udrih, ki v soboto sigurno ne bo igral, vprašljiv pa je tudi nastop Mučića, ki igra na poziciji krila. Laščani so spoštljiv nasprotnik, saj imajo bogate izkušnje tudi iz lege ABA, kamor se v prihodnosti nameravajo tudi vrniti.

Pred tekmo je svoje misli strnil eden najboljših domačih košarkarjev Marko Antonijević: "V soboto k nam prihaja vodilna ekipa lige Pivovarna Laško. Za nas je v tem trenutku skoraj nepomebno proti komu igramo, saj nam štejejo le zmage, če si želimo ujeti priključek s Slovanom in Polzelo. Vemo, da so brez svojega najboljšega igralce Udriha, vendar je njihova ekipa sestavljena tako, da se jim odsotnost enega ne sme preveč poznati. Mi bomo svojo šanso iskali z agresivno obrambo in kontroliranim napadom, saj gostje spretno izkoriščajo vsako nasprotnikovo napako. Ta teden treniramo resnično naporno, veliko je novih stvari in zahtev, vendar sem prepričan, da se bomo že v soboto našim navijačem predstavili z dobro igro, ter seveda s težko pričakovano zmago, ki bi nam pomenila izredno veliko."

Zvesti navijači, ki nam stojite ob strani skozi celotno sezono, boste tokrat lahko med odmorom uživali v akrobatskih zabijanjih Šentviških Fanatikov, ki delujejo že od davnega leta 1991. Fanatiki so večkratni prvaki ŠKL-ja, ter mnogimi nastopi na različnih All Starsih. S svojimi zabavnimi, simpatičnimi ter atraktivnimi nastopi že vrsto let navdušujejo publiko, ter jim jemljejo dih z neverjetnimi skoki in zabijanji.Torej razlogov za obisk jutrišnje tekme med KK Grosuplje in KK Pivovarne Laško je več kot dovolj. Razlogov in izgovorov za vašo odsotnost ne priznavamo ter upamo, da se vidimo jutri v čim večjem številu in tako pomagamo našim košarkarje do nove zmage.

Tekma je ob 20:30h, v ŠD Brinje.

Košarkarski pozdrav

Marko Antonijević


Marko Antonijević

Oglejte si tudi