Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za sreda, 22.02.2017

oblačno
Danes bo zmerno do pretežno oblačno in povečini suho. Spet bo začel pihati jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 12, v vzhodni Sloveniji do 14 stopinj C.
3°C | 10°C
četrtek, 23.02.2017
6°C | 11°C
petek, 24.02.2017
8°C | 10°C
sobota, 25.02.2017
4°C | 9°C
nedelja, 26.02.2017
-3°C | 8°C
Opozorila
Sreda, 22.2.2017 ob 13h
Dodatnega opozorila ni.
3°C
10°C
oblačno
Nahajaš se tukaj: Novice Obvestila

OCENJEVANJE ŠKODE - ŽLED 2014


OBVESTILA, KMETIJSTVO

| |
27.02.2014      7:04
A A

OCENJEVANJE ŠKODE - ŽLED 2014



foto:http://www.drevored.si/
foto:http://www.drevored.si/
Deli:

Oškodovanci, ki so v času od 30. januarja do 10. februarja utrpeli škodo zaradi poplav in žleda, imajo do 14. marca čas, da prijavijo škodo.

Občina bo zbirala naslednje obrazce: 

 - obrazec 1 (kmetijska zemljišča),

 - obrazec 4 (delna škoda na objektih)

 - obrazec 5 (gradbeno-inženirska infrastruktura)

 

Vsi obrazci, ki jih oddajo oškodovanci, morajo biti podpisani s strani oškodovanca in članov občinske komisije, ki je škodo ocenila v skladu z Uredbo o metodologiji za ocenjevanje škode ter imajo žig občine.

 
Škodo  v gozdovih ocenjuje Zavod za gozdove Slovenije (vendar ne po posameznih parcelah, ampak po oddelkih/odsekih),  na vodotokih Agencija RS za okolje, na kulturni dediščini Ministrstvo za izobraževanje, kulturo, znanost in šport; v gospodarstvu Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter na državnih cestah, elektrovodih in železnicah Ministrstvo za infrastrukturo in promet.




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Grosuplje!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!