Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

ŠTUDENTSKI KLUB GROŠ POMAGA ŠTUDENTSKIM DRUŽINAM

Kot je pri nas že tradicionalno, tudi letos vabimo mlade mamice in očke, ki so se že odpravili po poti starševstva, obenem pa še študirajo, da se prijavijo na razpis in si tako priskrbijo majhno denarno pomoč, ki jo ponuja Študentski klub GROŠ. Prijavljenim bomo na družinski praznik, ki se ga vse mamice veselijo 25. marca, podarili bon otroške trgovine v vrednosti 100€. Čeprav vemo, da je biti mati ena najbolje plačanih služb, saj se za plačilo dobi otroški nasmeh in pristno, bogato ljubezen, je v današnjih časih, ki smo jim mladi izpostavljeni, včasih težko, saj je biti mati velik vsakodnevni izziv, svojemu otroku pa želimo le najboljše in je zato pomoč vedno dobrodošla. Ne pozabi rok za prijavo je do ponedeljka, 24.3.2014.

 

Začetek leta je bil zelo aktiven na raznih področjih. V mesecu januarju in februarju so se naši člani dodobra nasmučali na kar 3 smučanji v Avstriji, usposabljali so se za vožnjo viličarja, kar bo mnogim pomagal do lažje zaposlitve, vsem željnim spoznavanja in odkrivanja tujine pa smo ponudili izlet v mesto na vodi, odšli smo namreč na pustni karneval v Benetke. Prvi dan marca pa smo se zabavali na najbolj norem GROŠevem pustovanju v Grosuplju, ki se ga je udeležilo preko 300 udeležencev, najboljše maske so prejele tudi lepe nagrade. Za prav poseben dan, 8. marec dan žena, pa smo predstavnice nežnejšega spola po Grosuplju in oklici razveselili z 300 vrtnicami.

V mesecu marcu vabimo vse študente, da se z nami še naprej družijo v prihajajočih projektih. V kratkem pripravljamo namreč strelski turnir z zračno puško in obisk Planice.

 

Najbolj pa se v Študentskem klubu GROŠ veselimo odprtja obnovljenih prostorov, ob tem so predsednik Študentskega kluba GROŠ, Uroš Vodopivec in člana odbora za prenovo kluba Gašper Kus in Tomaž Pirman, predstavili vizijo prenovljenega prostora.

 

Cilj prenove naših prostorov je, da postanejo stičišče domače mladine, da lahko mladim omogočimo svoj študentski kotiček bližje doma. Spodnji prostor bo odprt za druženje, zabavo in pogovore študentov ob čaju ali pivu po cenejši študentski ceni. Zgornji prostor pa bo namenjen počitku, sprostitvi ali za skupinski študij in bo mladim, ki so aktivni na različnih kulturnih in podobnih področjih, vendar za uresničevanje svojih idej nimajo primernega prostora, omogočil, da si rezervirajo sejno sobo ter tako izrazijo svojo kreativnost. V zgornjih prostorih bomo odprli tudi prvo študentsko info-točko, kjer bodo člani deležni mnogih ugodnosti, kot so poceni kopiranje, brezplačni internet, predavanja in več. Že kmalu vas povabimo na otovoritev.

 

Za vse informacije in želje smo vedno dosegljivi na naši facebook strani in na naši spletni strani www.klub-gros.com, se vidimo!

 

Nina Roštan

Oglejte si tudi