Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Silvestrovanje 2014

V sredo, 31. decembra 2014, smo se poslovili od starega leta in stopili novim dogodivščinam naproti, ki jih bo prineslo leto 2015, tudi v centru Grosupljega. Že popoldne se je na Kolodvorski cesti odvila prava družinska zabava. Ustvarjali smo s Prepletkami, prepevali z Alenko Kolman, plesali z dinozavrčkom Dinotom, spoznali svet Gospe Pehtre, ki s pomočjo pernice izdeluje sneg, in seveda medse priklicali tudi dobrega starega moža Dedka Mraza.

  

Ko se je popoldne že prevesilo v večer, pa smo plesali ob zvokih Ansambla Nalet, se greli ob toplem kuhanem vinu, in se imeli lepo v družbi naših najdražjih. Zadnje sekunde leta 2014 pa smo tudi tokrat odštevali z županom dr. Petrom Verličem in njegovo soprogo Barbaro. Župan je vsem zaželel obilo zdravja, ljubezni, poslovnih uspehov in osebne sreče. Številka pet je prijetna številka, »odlično, pet«. Da nas bo vsak dan v letu 2015 spremljala kakšna nova petka, je še dejal.

  

Srečno in vse dobro v novem letu 2015 je župan voščil tudi vsem, ki so novo leto pričakali v družinskem krogu ali s svojimi 

 

Vir: http://www.grosuplje.si/silvestrovanje-2014.html

 

Foto: Brane Petrovič

Oglejte si tudi