Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Novoletno srečanje pri županu

Leto je naokoli in že smo dodobra zakorakali v zadnji mesec v letu, ko se radi ozremo nazaj, in pogledamo, kaj vse nam je prineslo letošnje leto, ob vseh dobrih stvareh pa se tudi poveselimo, se za njih zahvalimo in si čim več lepega, pozitivnega zaželimo tudi v prihajajočem letu.

  

V četrtek, 11. decembra 2014, je župan dr. Peter Verlič prav s tem namenom priredil že tradicionalni novoletni sprejem. »Vsak izmed vas je posebej dragocen. Hvala vsakemu, ki je kakorkoli prispeval k mozaiku tega, kar se v naši občini dogaja,« je uvodoma dejal župan, in se tako zahvalil direktorju občinske uprave Dušanu Hočevarju, svojemu pooblaščencu Iztoku Vrhovcu, vodjem uradov in vsem ostalim sodelavkam in sodelavcem v občinski upravi, občinskim svetnicam in svetnikom, predsednikom in predsednici krajevnih skupnosti, vodstvom javnih zavodov, Gasilski zvezi Grosuplje, in vsem, ki so kakorkoli prispevali k lepšemu vzdušju v naši občini.

  

  

Letošnje leto je prineslo veliko lepega. Naš največji infrastrukturni projekt, to je Čistilna naprava Grosuplje, se je približal h koncu in spomladi nas že čaka svečano odprtje, dan odprtih vrat nove Čistilne naprave Grosuplje. Že sedaj pa je župan vse nas povabil k odprtju prizidka k Zdravstvenemu domu Grosuplje, ki bo v ponedeljek, 22. decembra 2014 ob 17. uri.

  

Župan Ljubljane večkrat reče, da je Ljubljana najlepše mesto na svetu, sam pa pravi, da je občina Grosuplje najsrečnejša občina na svetu. »Jackpoti kar letijo,« je nekoliko v šali dejal župan, in dodal, da je največji jackpot pa vsekakor tista osebna sreča, zdravje, ljubezen in prav tega nam v prihodnjem letu želi v izobilju.

  

Letošnji županov novoletni sprejem pa si bomo zapomnili tudi po tem, da je Gasilska zveza Grosuplje prejela bronasti znak za sodelovanje, ki ji ga je podelila Policija Slovenije. Komandir Policijske postaje Grosuplje Vlado Ščavničar je bronasti znak izročil predsedniku Gasilske zveze Grosuplje Andreju Bahovcu. Ob tem je povedal, da jim Gasilska zveza Grosuplje ob njihovih uradnih nalogah zmeraj priskoči na pomoč, tudi izven tistega, kar jim je nekako predpisano. Pomagali so jim pri reševanju in zaščiti premoženja, pri zavarovanju raznih intervencij in še bi lahko naštevali.

  

Andrej Bahovec se je za priznanje iskreno zahvalil, ob tem pa dejal, da to priznanje pripada celotni občini. Ob tej priložnosti se je zahvalil občinskemu vodstvu, ki ima posluh za gasilce tudi takrat, ko se jih ne potrebuje. Da so gasilci dobro usposobljeni, da imajo dobro opremo, občani pa se lahko ves čas počutimo varno.

    

Pridih k sproščenemu in prazničnemu vzdušju so s svojim nastopom dodali člani Combo zasedbe Big banda Grosuplje, ki so medse povabili tudi gosta – pevca Blaža Vrbiča. Sprva so nas razveselili s slovenskimi in zimzelenimi skladbami, nato pa še s svetovnimi »evergrini«. Dogodek je povezovala Simona Zorc Ramovš.

 

Vir (tekst in foto): http://www.grosuplje.si/

Oglejte si tudi