Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Komedija za Dan žena

Ob Dnevu žena, ki ga praznujemo v približno  100 državah sveta, vas v petek, 7. marca ob 19.30 vabimo v Kulturni dom Grosuplje na ogled komedije Srečno ločena v izvedbi Valič teatra.  V salve smeha vas bodo spravljali igralci Violeta Tomič, Iztok Valič in glas Mojce Fatur.


Zgodba predstave: Metka in Karli, par srednjih let, se ločita, a tega hčerka, ki se namerava poročiti, ne sme izvedeti. To bi jo namreč lahko odvrnilo od poroke, saj vidi svoja starša kot idealna zakonca. Oba novo pečena ločenca pa padeta naravnost v klub ločencev. Razmišljata, kako si organizirati svoje novo bivanje v starem in še naprej skupnem stanovanju. Razmišljata, zakaj sta se ohladila drug do drugega in seveda drug drugemu  očitata ločitev. Razmišljata, kako srečno ločena oditi na prvi »randi« in s kom. Razmišljata,  zakaj hoče ravno tvoj najboljši prijatelj ali prijateljica zlesti med rjuhe s tvojo bivšo oziroma bivšim?! Predstava je polna komičnih momentov in z veliko humorja prikaže vse, kar se tudi v resnici okrog ločitev in ločencev dogaja.


Ustvarjalna ekipa, režija: Jaša Jamnik, lektor: Metka Damjan, glasba; Gregor Strniša, scena: Jože Logar, kostumi: Emina Kaliman; igrata: Violeta Tomić in Iztok Valič. Uro in dvajset minut smeha, predstava še vedno polni dvorane po Sloveniji in obiskovalci so veseli, da tragične življenjske izkušnje vidijo v njihovi najbolj smešni luči. In to ne na banalen in na prvo žogo izzvan humor! To hudo komedijo človeških neumnosti in resnic zmoreta izvrstno razplesti le mojstrska igralca - Violeta Tomić in Iztok Valič.


Valič teater, ZKD Grosuplje

Oglejte si tudi