Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Izposoja e-knjig v Mestni knjižnici Grosuplje

V ponedeljek, 1. julija 2013, je začel delovati spletni portal Biblos Lib za izposojo elektronskih knjig. E - knjige si boste lahko izbirali za izposojo na svojih prenosnih napravah: e-bralnikih, pametnih telefonih, tablicah in računalnikih. Spletni portal Biblos je na voljo vsem članom Mestne knjižnice Grosuplje. Kako do izposoje e-knjig pa si lahko preberete navodila na http://www.gro.sik.si/


Če želite prebirati angleške e-knjige  pa vam je v  Mestni knjižnici Grosuplje  na voljo:

Zbirka eBook Public Library Collection (EBSCO) vsebuje več kot 25.000 e-knjig v angleškem jeziku, ki so vsebinsko prilagojene uporabnikom javnih knjižnic.

 

Pokriva področja humanistike, kulture, izobraževanja, medicine, splošne znanosti itd. Vsebuje tudi knjige s področja samopomoči, zdravja in prostega časa, ročnih del in hobijev, iger in zabave, družinske medicine, financ, kuhanja, religije, vprašanj s področja enakosti spolov, geografije, družine, javnih storitev in dejavnosti, etnologije.

 

Za dostop do baze e-knjig potrebujete številko izkaznice in geslo, ki ste ga dobili v knjižnici. Če gesla nimate, se oglasite pri izposojevalnem pultu.


 

 

 

Povezave

www.gro.sik.si/

Oglejte si tudi