Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-2°C
SOB.
18°C
3°C
Oceni objavo

Kolesarski pobeg iz Horjula v Kranjsko Goro

Kolesarjenje Bodimo prijatelji izhaja iz resničnih dogodkov 16. letnika iz Horjula, ki je pred desetimi leti napisal poslovilno pismo in s kolesom pobegnil od doma v Kranjsko Goro. Policisti so ga izsledili po dveh dneh iskanja. Sedaj organizira kolesarjenje po isti trasi, katerega izkupiček gre v dobrodelne namene – za program Vračanje k naravi, ki financira taborjenja v naravi za socialno ogrožene mladostnike in družine, ter vzgoja otrok - medgeneracijsko sodelovanje učiteljev, staršev in otrok v šolah po Sloveniji. Sedaj 26. letni Grega Čepon vas vabi, da se mu pridružite na največjem skupinskem kolesarskem pobegu-izletu v Sloveniji.


Otvoritev dogodka


Dogodoek se bo pričel v nedeljo, 28. 6. 2015, ob 8.00 uri na parkirišču podjetja Metrel v Horjulu, od koder bo potekal sprevod s Pihalnim orkestrom Vrhnika do Občine Horjul. Tam bo sledila slovesna otvoritev prireditve, ogrevanje in štart kolesarjenja.


Udeležnci se boste lahko pridružili tudi v Zgornjih Gorjah ob 15. uri.


V Kranjski Gori bo čez dan potekal zaključek Kekčevih dnevov, delavnice in aktivnosti za mlade, predstavitev mladih pevskih talentov, kulinarične in predstavitvene stojnice, nastopi glasbenih skupin: Stopinje, Ansambel Čepon, Ansambel Jureta Zajca, D'Zombies in za zaključek: skupina Big Foot Mama! V Mojstrani se bodo udeležencem kolesarjenja pridružili tudi starodobniki na kolesih, ki bodo še dodatno popestrili celotno dogajanje! Prireditev je tako lahko odlična priložnost za druženje, zabavo in rekreacijo za vso družino in za vse generacije!

Oglejte si tudi