Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
9°C
Oceni objavo

OO SDS Gorišnica

OO SDS Gorišnica je v sredo 26.04.2017 uspešno zaklučil redno letno in predkongresno konferenco. Konference se je udeležilo 53% članov in članic OO. Na konferenci so bili postavljeni dolgoročni plani in cilji,
saj nas v  naslednjih dveh letih čaka obilo dela,  pred nami so predseniške , Državno zborske in tudi Lokalne volitve.Za vse splošen razvoj Slovenije bodo naslednje dve leti zelo pomembni tako v Reubliki Sloveniji  kot pa tudi na lokalni ravni,  za boljš jutri nas vseh bo potrebno vložit ogromno truda,časa, volje in prostovoljnega dela in zato je naš cilj  zmagati, zakaj, ker če hočemo zmoremo. V Slovenski demokratski stranki se zelo dobro zavedamo ključa do uspeha in ta je samo eden " ENOTNI ZMAGUJEMO" .
Vsem članom OO SDS Gorišnica,gostom ga. Nuša FERENČIČ podpredsednica Ptujske regijske koordinacije, g.Robi KOLARIČ predsednik OO SDS Markovci, član IO SDS, zastopnik glavnega tajništva, ki je hkrati zadolžen za naš OO, g. Matej ZORKO predsednik OO SDS Dornava ,predstavnik za odnose z javnostjo v stranki SDS, g.Jože LENART MO SDS Ptuj , kandidat za Državnega poslanca v nači volilni enoti,g.Robi POLAJŽAR MO SDS Ptuj, g. Dučan ROJKO OO SDS Zavrč  in pa predsednik OO NSi Gorišnica g, Silvo SOK se iskreno zahvaljujem za udeležbo in čudovito druženje.


Predsednik 
Janko RANFL

Oglejte si tudi