Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Evropski mladinski pokal Paks Madžarska 2016

V soboto in nedeljo 9. in 10. julija je potekal Evropski mladinski pokal v Madžarskem mestu Paks . JK Duplek je imel v soboto na tatamiju Ljudmilo Merčnik v kategoriji do 48 kg. , ki pa ji žreb res ni bil naklonjen . V prvem kolu je dobila za nasprotnico Bilodid Dario iz Ukrajine zlato iz zadnjega svetovnega prvenstva za kadete v Sarajevu 2015, v repesažu pa se je pomerila z odlično rusinjo Dario Pichaleva s katero je po zaostanku z yukom izgubila z ipponom  v zadnjih sekundah dvoboja. V nedeljo so bila na sporedu težje kategorije , v katerih sta nastopili Tajda Senekovič v kategoriji do 63kg in Tamara Kraljić v kategoriji do 78kg.

Tajda je imela prvo borbo proti Sunjevič Ivani iz  Črne Gore proti kateri je vodila z dvema yukoma in na koncu nesrečno izgubila 12 sekund pred koncem ter ostala na prvenstvu brez uvrstitve.

Tamara Kraljić je v svoji kategoriji dokazala da se lahko enakovredno kosa z drugimi  tekmovalkami ter pokazala odlične borbe ki so plod trdih treningov v  » leseni Baraki« .  Za JK Duplek je priborila bronasto medaljo v kategoriji do 78 kg. V prvem kolu je premagala z ipponom Ukrajinko Perevozniuk Oksano , v polfinalu je izgubila proti Kazastanki Kadirbekova Perizat , v borbi za tretje mesto in bronasto medaljo je premagala Romunko Alexandro Mazilu. Čestitamo za odličen rezultat .    #teamduplek

Oglejte si tudi