Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
4°C
NED.
13°C
2°C
Oceni objavo

Ekipno tretje mesto za tekmovalce JK Duplek na turnirju v Bosni in Hercegovini

V soboto 18.14.2014 so tekmovalci JK Duplek nastopili na turnirju »III. Mednarodni turnir Una Bihać 2014« v Bosni in Hercegovini, na enem izmed pripravljalnih turnirjev dupleških tekmovalcev in sicer v starostnih skupinah od U10 do U18. Na turnirju je nastopilo nekaj čez 350 tekmovalk in tekmovalcev iz 32 klubov, predvsem iz Bosne in Hercegovine, ter Slovenije in Hrvaške.
Dupleški tekmovalci so nastopili odlično in osvojili 7 prvih mest, 2 drugi mesti, peto in sedmo mesto. Prva mesta so osvojili Sergej Filipič in Matija Filipič med starejšimi cicibani (U10), Staš Kokotovič v kategoriji do 38 kg in David Kraljić v kategoriji nad 66 kg, oba med starejšimi dečki do 14 let, ter Ljudmila Merčnik v kategoriji do 44 kg, Tamara Kraljić v kategoriji nad 78 kg in Blaž Škof v kategoriji do 55 kg, vsi trije v kadetski konkurenci (U18). Drugo mesto sta osvojili Helena Merčnik in Nina Auda, obe med starejšimi cicibankami (U10),
Špela Savec v kategoriji nad 52 kg je osvojila 5. mesto, Nil Škerbot je turnir končal z osvojenim 7. mestom. Ti dosežki posameznih tekmovalcev so uvrstili ekipo JK Duplek na 3. mesto med vsemi nastopajočimi klubi na turnirju v Bihaću.

 

Milan Danko

Oglejte si tudi