Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
2°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Poletna hokejska šola 2015

Poletna hokejska šola je potekala od 26. junija do 12. julija in v tem času se je treniralo dvakrat dnevno po dve uri. Letos jo je obiskalo rekordno število otrok, in sicer 30, starih od pet do 15 let. Prav vsi člani oziroma sodelujoči so odnesli kopico novega znanja in fizične moči.

Naj se posebej zahvalimo Tevžu Burazinu, ki je prišel z Bleda, kjer igra za člansko ekipo ter hkrati z opravljeno trenersko licenco poučuje tamkajšnji podmladek. Pohvale gredo tudi domačemu igralcu Jerneju Pejanoviču in idejnemu snovalcu letošnje šole Petru Šarloharju. V veliko čast nam je tudi to, da se je našemu vabilu odzval slovenski reprezentant na ledu Marcel Rodman, ki je v naši šoli sodeloval dva dni in je bil navdušen nad videnim. Posebna zahvala gre tudi staršem, saj so svoje otroke dvakrat dnevno vozili iz različnih smeri.

Nedeljski zaključek je privabil veliko ljudi, največ seveda staršev. Po odigrani medsebojni tekmi smo podelili nagrade (hokejska oprema) otrokom, ki so najbolj napredovali, ter se družili ob igrišču s peko in torto s slikami iz šole.

Naj povemo še to, da bo HK Dolenjske Toplice mladi dejaven vso poletje vsako sredo in nedeljo ob 18. uri.

HK DOLENJSKE TOPLICE

Oglejte si tudi