Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
11°C
2°C
Oceni objavo

Voščilo KORK


Še malo pa se bo staro leto poslovilo in dobili bomo nov koledar. Marsikaj se bo v prihajajočem letu ponavljalo, prišli pa bodo tudi novi izzivi, nove poti in novi cilji. Na nek način so naša življenja zbiranje trenutkov, najlepših, najpomembnejših. Čez leta jih modro imenujemo spomini. Občanom, krvodajalcem, mojim aktivistkam in njihovim družinam ter vsem tistim (občina, TIC, osnovna šola, OZRK, Terme Krka, Matjaž Tomlje, gostišči Kolesar in Račka, vinogradniki, trgovine Tuš, Sonček, Mercator …), s katerimi smo v iztekajočem letu hodili z roko v roki, želim, da v novem letu doživite veliko lepih trenutkov, takih, za katere si boste želeli, naj ne minejo.


V decembru pa so rojstnodnevni praznik imeli štirje naši občani – jubilantje, ki smo jih  obiskali. Ana Fabijan in Dragica Jerše sta praznovali 90, Ivanka Voje 92 in Jože Tomlje 94 let. Kljub lepim letom so njihove misli bistre, obraz nasmejan, spominov obilo in srce še vedno hrepeni po življenjski moči, kar jim da še poseben čar. Še enkrat jim želim kar največ zdravja in vedrine in naj tako nadaljujejo tudi v prihajajočem letu ter naj nam bodo za vzor.

Rada pa bi se zahvalila še tistim občanom (so anonimni prostovoljci in niso na našem seznamu), ki nesebično nudijo pomoč sosedom, prijateljem, znancem. Prav zaradi njih je mnogim pomoči potrebnim občanom dan lepši in življenje prijaznejše.

Vsem srečno 2016 z željo, da daste tudi sami vsakemu dnevu priložnost vsaj za trenutek sreče.


IVANA PELKO, predsednica KORK Dolenjske Toplice

Oglejte si tudi