Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
11°C
2°C
Oceni objavo

Sneguljčica in sedem palčkov navdušili gledališčnike

Pred koncem šolskega leta smo se mentorice odločile, da otroke popeljemo na ogled gledališke prestave. V KC Janeza Trdine so nam predlagali, da si ogledamo gledališko predstavo Sneguljčica v izvedbi celjskega gledališča.

Najprej nas je ob prihodu v dvorano pričakala nenavadna, enonadstropna kulisa. Vsi smo bili v pričakovanju ... In prišla je tista zlobna kraljica in za njo je prek projekcije na platnu spregovorilo ogledalo. In potem je lovec odpeljal Sneguljčico v gozd. Tam pa sedem prikupnih palčkov ... In na koncu - poljub.

Predstava nas je navdušila predvsem zato, ker smo videli, da tudi odrasle osebe lahko prav čarobno zaigrajo te male palčke.  Luka je po predstavi zapisal: "Fejst dobra scena, kostumi so bili perfektni. Odličen scenarij in glasba. Še kakšno tako predstavo bi si pogledal."

Ja, naša druženja niso zgolj na vajah na odru. Radi nastopamo pred občinstvom in radi smo tudi občinstvo. Pridno delo skozi vse leto, redno prihajanje na vaje, nastopi z že dvema pripravljenima predstavama. Mislim, da smo bili za prvo leto delovanja zelo pridni in zato smo si ogled predstave zaslužili.

Zahvaljujemo se KUD-u Dolenjske Toplice, ki nam namenil sredstva za nakup vstopnic.

mag. URŠKA BUČAR, mentorica 

Oglejte si tudi