Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
4°C
NED.
26°C
6°C
Oceni objavo

HUMANITARNA KOMEDIJA MOŽA JE ZATAJILA

 

 

Gledališka skupina Mlada zarja PGD Soteska je včeraj v Mirni peči uprizorila komedijo Moža je zatajila v dobrodelni namen za pomoč družini Mahnič. Dobrodelna akcija je namenjena izboljšanju stanovanjskih razmer za družino, ki jo je prizadela bolezen, saj je Sašo Mahnič, oče dveh prisrčnih deklic in mož, ostal po operaciji na invalidskem vozičku. Že pred petimi leti je mlada družina začela z novogradnjo, ki se je zaradi bolezni ustavila.

Območno združenje RK Novo mesto, ki vodi akcijo pomoči za dokončanje dela hiše, da bi se lahko preselili, zbira denarna sredstva, material in obrtniška dela. Potrebno je napeljati centralno kurjavo, narediti omete in tlake, položiti keramiko, prebeliti in opremiti stanovanje.

Na včerajšnji prireditvi s pomočjo Mlade zarje PGD Soteska , se je zbralo 1.507 eur, kar bo za del materiala za centralno kurjavo. Skupaj je do sedaj zbranega na posebnem računu 6.591 eur.

V akciji zbiramo sredstva, ki jih lahko podarite tako, da jih nakažete na TRR Sklada za pomoč ljudem v stiski 0297 0025 9477 202, sklic 00-903051. 

Hvala gledališčnikom in obiskovalcem, ki so se nasmejali, oboji pa naredili nekaj dobrega za družino, ki potrebuje pomoč.

 

Oglejte si tudi