Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
18°C
7°C
Oceni objavo

Starejši dečki (U-14) jesenski prvaki

Čeprav v NK Dolomiti Dobrova že leta delamo kvalitetno in smo ponosni na vse selekcije (od U-8 do veteranov) v tej sezoni moramo še posebej izpostaviti selekcijo starejših dečkov (U-14). Z dobrimi nastopi v jesenskem delu in odličnimi rezulati (9 - 1 - 1) so si zagotovili naslov jesenskega prvaka 1. MNZ lige.

Že pred začetkom sezone smo po tihem upali, da v nogometni sezoni 2012/13 lahko naredimo en velik korak naprej. Vsekakor so vsi upi bili usmerjeni na selekcijo U-14, fante rojene 1998 in 1999. Naše upanje in želje so fantje uresničilii na najboljši možni način na nogometnih zelenicah. V enastih krogih jesenskega dela so zabeležili 9 zmag , en neodločen rezultat in en poraz. Ta rezultatski skor nam je prinesel 5 točk prednosti pred direktnim konkurentom za 1. mesto NK Roltek Dob. Da so fantje zasluženo na tej poziciji so dokazali v zadnjem nastopu v jesenskem delu, ko so premagali direktnega konkurenta na gostovanju z rezultatom 3:1. Čeprav je točkovna razlika relativno velika se zavedamo da je pot do končnega cilja še dolga in težka. Cilj je seveda državna liga, kar bo seveda zgodovinski trenutek našega skromnega in ambicioznega kolektiva.Uspeh je tim večji, če upoštevamo dejstvo, da so skoraj vsi igralci ustvarjeni na naših domačih zelenicah in pod vodstvom domačih trenerjev.

Rezultatsko uspešnost potrjuje dejstvo, da tudi B selekcija uspešno nastopa v 3. MNZ ligi. Trenutno zasedajo 3. mesto kar je zelo dober rezultat, če upoštevamo, da so v povprečju eno leto mlajši od svojih konkurentov.

Vse glede nastopov in dogajanja v NK Dolomiti Dobrova lahko spremljate tudi na naši spletni strani:

www.dolomiti.si

Oglejte si tudi