Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Rečeno ... storjeno!

"Obljubili smo prvo medkrajevno nogometno tekmo Dobrova : Polhov Gradec in jo dočakali v Športni dvorani Dobrova," pravijo juniorčki.
Na veliko soboto, družinski praznik, nas na mizah čakajo dobrote, ki jih po navadi zaužijemo v prazničnih dneh. Preden pa smo začeli uživati ob hrani, so se starši in njihovi otroci, stari od 3 do 6 let, ki trenirajo v Nogometnem klubu Junior, prijetno zabavali ob športnih in miselnih dejavnostih.

"Bolezni nekaterih otrok so nam preprečile, da bi tekmo izvedli v pravem pomenu besede, z več ekipami, zato smo potek turnirja zastavili drugače, vendar še vedno v tekmovalnem vzdušju," je povedala Jerca, ki pomaga pri organizaciji. Tekmovalno obarvano je bilo že ogrevanje, ki so ga popestrili z različnimi igricami, tekmami v parih pri vadbah po postajah, nogometnem kvizu. Tekmovanje je bilo organizirano po različnih kategorijah: s starši, samo starši in seveda – samo otroci.

"Pri tej starosti otrok rezultat kot po navadi ni bil pomemben, pa vendar smo morali potolažiti kar nekaj žalostnih bodočih nogometašev, ki so že zdaj zelo tekmovalni, željni zadetkov in zmag," je dejal trener Boštjan Kreft. Nasmeh na obraz so jim spet narisali ob koncu njihovega skoraj dveurnega dogajanja, ko jim je Boštjan razdelil medalje in sladke nagrade.

Še en uspešen dogodek je tako za nami. Ekipa NK Junior se zahvaljuje vsem staršem, ki so se odzvali vabilu in tako pomagali ustvariti lep dogodek za svoje otroke.

Foto: Špela Arh

Oglejte si tudi