Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

OK fit center vabi

Letošnji dnevi odprtih vrat so v začetku septembra v OK fit center znova zvabili tiste, ki uživajo v skupinskih vadbah in fitnesu ter tako poskrbijo za aktivne jesensko-zimske dneve. Kot vsako leto doslej so v centru tudi v letošnji sezoni za svoje člane pripravili nekaj novosti. Na urniku je prvič body combat, vadba, ki združuje lastnosti različnih borilnih veščin. Po uspešni spomladanski predstavitvi bodo lahko člani obiskovali vadbo metabolic effect, ki temelji na znanosti hormonskega metabolizma. Vadba traja "samo" 30 minut, zato je primerna tudi za tiste, ki se pogosto izgovarjajo na pomanjkanje časa za šport. V OK fit centru so hkrati dodatno okrepili ponudbo t. i. funkcionalnih vadb (bootcamp, TRX, HIIT), saj tako narekujejo smernice v fitnesu.

"Nenehno se trudimo, da bi v program OK fit centra vpeljali novosti in našim članom ponudili večjo izbiro vadb ter jih tako dodatno motivirali. Želimo okrepiti zavest, da je ob današnjem hitrem in zato nemalokrat stresnem tempu življenja redna telesna dejavnost nujna za vzdrževanje zdravja," je povedala vodja centra Katarina Oven in dodala, da se sicer glede na opažanja v naših krajih vse več ljudi aktivno, redno ukvarja s športom.

Ob že uveljavljenih vadbah (programi Les Mills, TNZ, pilates, zumba, OK cycling) se v centru vse bolj posvečajo tudi mlajšim generacijam. V vadbenem programu FitKO otroci od 3. do 6. leta skozi igro spoznavajo osnovne športne prvine, medtem ko se bodo najstniki po novem lahko zabavali na urah zumbe, ki je prilagojena prav njim. Seveda niso pozabili niti na tiste v zrelejših letih. Obiskovalci fitnesa bodo svoje treninge popestrili z nekaj novimi rekviziti, za boljše spremljanje napredka pa v OK fit centru odslej obiskovalcem ponujajo natančno meritev telesne sestave. Znova vabijo k vpisu vse, ki se želijo naučiti prvih plesnih korakov ali pa osvežiti plesno znanje.

V naslednjih dneh bo OK fit center praznoval svoj 5. rojstni dan. Ob tej priložnosti bodo obudili spomine na prejšnje sezone, za svoje zveste člane pa so pripravili različne ugodnosti.

 

 

 

 

Oglejte si tudi