Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

NK Dolomiti so prvaki 1. MNZ-lige U-14 za sezono 2012/13

Po dolgih letih imamo na Dobrovi spet prvake. Tokrat so to fantje letnika 1998/1999, ki so pod vodstvom trenerja Damirja Sklepiča osvojili 1. mesto v konkurenci U-14.

Prvenstvena tekma je trajala dobesedno do zadnjega kroga. Samo točka prednosti pred zadnjim krogom je narekovala resnost in odgovoren nastop celotne ekipe do zadnjega sodniškega žvižga. Glede na dejstvo, da so se nam neposredni konkurenti, ekipa NK Roltek Dob, pred zadnjim krogom približali na samo eno točko zaostanka, so morali fantje zadnjo tekmo, na gostovanju pri NK Arne Tabor '69, vzeti skrajno resno. In tako se je tudi zgodilo.

Visoka zmaga na gostovanju (1 : 9) je tako pričakovano titulo prinesla na Dobrovo. V 22 tekmah v tej sezoni so fantje dosegli 17 zmag in 3 neodločene rezultate, poraženi pa so bili samo dvakrat.

Zdaj nas čakajo kvalifikacije za 1. državno ligo. Nasprotnik je ekipa NK Tolmin - Idrija. Prva tekma se igra v soboto, 22. junija, ob 18.00 na našem igrišču v Gabrju.

Vabljeni vsi člani kluba, navijači iz Gabrja, z Dobrove, iz ožje in širše okolice! Pridite in podprite naše fante v naskoku na državno ligo, to bo zgodovinski trenutek našega kluba!

Oglejte si tudi