Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Aktivna jesen v OK fit centru

Želite aktivno preživeti naslednje mesece in novo leto pričakati v vrhunski formi? Potem vas vabimo, da obiščete OK fit center, v katerem so za vas pripravili pester urnik skupinskih vadb za sezono 2014/2015. Kot vedno so poskrbeli za nekaj novosti, da bodo treningi učinkovitejši in še zabavnejši.

V začetku septembra se lahko tekači in tisti, ki se s tekom šele spoznavate, pridružite preostalim članom centra na tekaških pripravah za Ljubljanski maraton, ki se ga OK-fitovci že nekaj let redno udeležujejo. Priprave bodo potekale trikrat na teden. Naučili se boste tekaške abecede in skupaj z dolgimi teki, teki v klanec ter intervali izboljšali tekaško vzdržljivost.

Po izjemno uspešnem programu »fit 2014«, ki ga je z zavidljivimi rezultati zaključilo več kot 40 njihovih članov, so se v OK fit centru odločili, da ga ponovijo tudi jeseni in tako znova izzovejo vadeče. Najpomembnejši cilj trimesečnega programa je namreč spodbuditi člane k redni vadbi, saj od njih »zahteva« najmanj tri ure športnih dejavnosti na teden. Na podlagi telesnih meritev in testiranj vam trenerji v centru svetujejo najprimernejši nabor vadb, s katerimi boste kar najhitreje dosegli zastavljene osebne cilje, naj bo to izguba kilogramov, preoblikovanje telesa ali dvig splošne kondicije. Prednosti programa so torej v osebnem pristopu, prilagajanju treningov posameznikovim sposobnostim in željam ter rednem spremljanju napredka.

OK fit center bo letos sodeloval tudi v novem vseslovenskem medgeneracijskem projektu Simbioza giba, ki bo potekal od 13. do 19. oktobra. V tem tednu bodo lahko starejši spoznavali nove športe in se udeležili različnih vadb skupaj z mlajšimi generacijami.

Z začetkom novega šolskega leta v svojo družbo zopet vabi tudi FitKO, ki bo svoje najmlajše člane razveseljeval na razigranih športnih uricah, medtem ko boste starši v tem času lahko obiskali fitnes ali katero izmed skupinskih vadb.

Poskrbite za aktivno jesen in obiščite OK fit center. Več informacij o njihovi športni ponudbi najdete na njihovi spletni strani www.ok-fit.si ali pa jih obiščite v centru.

Oglejte si tudi