Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

OPB ima talent na POŠ Črni Vrh

V oddelku podaljšanega bivanja na podružnični osnovni šoli Črni Vrh smo, tako kot na matični šoli v Polhovem Gradcu, zelo dejavni.

Za prvi cilj novega koledarskega leta smo si zadali, da poiščemo talente. Zavihali smo rokave in pridno vadili vse do 21. januarja, ko so učenci prvič predstavili znanja in spretnosti, ki jih delajo posebne. Na predtekmovanju se je predstavilo osem točk, konkurenca je bila zelo velika in delo strokovne komisije izjemno težko. Na prireditvi se je zvrstilo vse, kar smo pričakovali, in še več: petje, ples, čarovnije, igranje harmonike, kitare ter komentiranje športne tekme.

Predstavili sta se Nina in Tanja, ki sta zapeli in na kitaro zaigrali pesem Slovenskega naroda sin. Teja in Lovro sta zapela uspešnico Modrijanov Ti, ti, ti moja rožica, Tina in Žiga pa Kuža pazi. Rafko in Florjan sta zapela in zaigrala Slakovo pesem Mamici. Nejc in Nace sta nam prikazala neverjetne čarovnije. Začaral pa nas je tudi prvošolček Lenart, ki je zapel čisto svojo Izmišljeno pesmico o smreki. Urban je komentiral tekmo smučarjev skakalcev, saj je navdušen navijač Roberta Kranjca. Gregor, naš »črnovrški slavček«, pa je zapel zmagovalno pesem Brez tebe, ansambla Smeh.

Poleg Gregorja so se v finale uvrstili še Nina in Tanja ter Rafko in Florjan. Finale smo navdušeno spremljali v Polhovem Gradcu, 2. 2. 2015, in se veselili srebrne medalje Nine in Tanje.


Barbara Trnovec, POŠ Črni Vrh

Oglejte si tudi