Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Zdravje na vsakem koraku

V novo, že 4. sezono projekta Zdravje na vsakem koraku, vstopamo polni pričakovanj. Zdravje je naše
bogastvo. Če smo zdravi, smo svobodni, polni navdiha. Zdravje plemeniti naš vsakdan ter prinaša nova
spoznanja in doživetja. V duhu takšnega razmišljanja je nastajala nova sezona Zdravje na vsakem koraku, ki bo v znamenju trinajstih delavnic, predavanj, okroglih miz in predstavitev. Potekale bodo ob četrtkih (razen 8. delavnice), izmenično na Dobrovi in Polhovem Gradcu. Od oktobra 2016 do februarja 2017 vas torej ponovno čaka pestro in zanimivo dogajanje, zato lepo vabljeni, da skupaj odkrivamo nova znanja in delamo zdrave korake.
Občina Dobrova - Polhov Gradec

 

PROGRAM brezplačnih delavnic
20. 10. 2016 ob 19. uri, Športna dvorana Dobrova
Praktičen prikaz zdrave prehrane in pokušina jedi iz divjih rastlin
Mag. Marjetka Ferlan bo pripravila odlične recepte in praktične nasvete za pripravo jedi iz divjih rastlin, ki se lahko uporabijo v vsakdanji prehrani. 

 

Sem sreča v nesreči

27. 10. 2016 ob 19. uri, Osnovna šola Polhov Gradec
Rdeči križ Slovenije, OZ Ljubljana
Kakšen vpliv in posledice bo imela nesreča na nas, našo družino in premoženje, je v veliki meri odvisno tudi od naše pripravljenosti na nesrečo. Na delavnici bomo v prvi uri osvežili oziroma pridobili znanje, s katerimi ukrepi se na nesrečo pripraviti, kako ob njej ravnati in kaj po njej storiti. Obnovili bomo splošne napotke v primeru večjih nesreč, poplav, potresa in požara. V drugi uri pa bomo pod vodstvom preizkusili gašenje z gasilnim aparatom.

Oglejte si tudi