Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
12°C
4°C
Oceni objavo

Srečanje članov nad 80 let

Polhov Gradec, 24. oktober – Društvo upokojencev Polhov Gradec je tudi letos pripravilo srečanje s pogostitvijo za vse svoje člane, stare 80 let in več.
Srečanje članov Društva upokojencev Polhov Gradec nad 80 let sklicuje upravni odbor društva že vrsto let. Njegov namen pa je predvsem prijetno druženje, pogovor in dobra volja, ki jo je bilo med člani čutiti tudi tokrat.

Zbrane je sprva lepo pozdravil predsednik društva upokojencev Marjan Plestenjak, ki jim je zaželel lep dan ter veliko zdravja in moči tudi v prihodnje. V imenu komisije za socialo je zbrane nagovoril Jože Bizjan, ki se je med drugim spomnil tudi vseh članov, ki bi radi bili z njimi, pa zaradi bolezni in slabega zdravja niso mogli priti, ter vseh tistih, ki so jih v preteklem letu izgubili. Pohvalil je poverjenike za njihovo skrb in delo, vse udeležence pa pozval, naj povabijo v društvo še mlajše upokojence, da se bo društvo še naprej lahko razvijalo in krepilo. Sledilo je okusno kosilo ter druženje in kramljanje o življenju in njihovem vsakdanu. Dogodek se zaključil z obljubo, da se naslednje leto zopet srečajo. Za na pot pa je vseh petintrideset povabljenih upokojencev iz rok predsednika društva prejelo nagelj, ki jih je na prijetno srečanje spominjal tudi doma.

 

Nadja Prosen Verbič

Foto: npv

Oglejte si tudi