Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Srečanje članov Društva upokojencev Polhov Gradec

Polhov Gradec, 11. julij – Upravni odbor Društva upokojencev Polhov Gradec je po lepi stari navadi tudi letos organiziral srečanje članov društva.
Pri balinišču v Polhovem Gradcu se je v soboto, 11. julija, zbralo 56 članov društva. Povabili smo tudi predsednike sosednjih društev upokojencev. Vabilu so se prijazno odzvali predsednik DU Dobrova Tomšič Anton, predsednik DU Horjul Zdešar Matko in predsednica DU Vrzdenec Veronika Kranjec.

Po kratkem nagovoru predsednika društva gostiteljev in predstavitvi gostov so naše pridne članice postregle z dobrim prekmurskim bogračem, ki ga je za nas pripravila gostilna Pograjski dom. Potem smo dobili še flancate, ki jih je pripravila gospa Marija Bizjan iz Smolnika. Vsak udeleženec je dobil tudi eno pijačo in kavo, ki je bila vračunana v ceno piknika. Stroške srečanja so pokrili udeleženci sami. Ti so bili tako s hrano kot z organizacijo izredno zadovoljni, posebej pa jim je bilo v veselje druženje in kramljanje, čemur je takšen dogodek tudi namenjen.

Da je srečanje dobro uspelo, se moramo zahvaliti pridnim članicam društva, predvsem pa našemu članu Ladu Nartniku, ki je vso stvar organiziral. Po srečanju smo se dobre volje razšli z željo, da se naslednje leto ponovno snidemo. Takrat – na Črnem Vrhu, saj smo bili tokrat razočarani nad ravnanjem predsednika Balinarskega društva Blagajana-Polhov Gradec, ki smo ga prosili za ključ, da bi v njihovem prostoru shranili pijačo, vendar dovoljenja nismo dobili. Tokrat nas je ponovno rešila Irena iz gostilne Pograjski dom, ki nam je prijazno odstopila prostor za naše potrebe, za kar se ji najlepše zahvaljujemo.

 

Marjan Plestenjak, predsednik DU Polhov Gradec

 

Oglejte si tudi