Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
-0°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

Trajnostni turizem in igralništvo

Pozdravljeni!

Na Fakulteti za uporabne družbene študije iz Nove Gorice izvajamo projekt z naslovom: ''Načrtovanje izhodišč razvojne strategije trajnostnega turizma v regiji''. Projekt je financiran v okviru razpisa »Projektno delo z gospodarstvom in negospodarstvom v lokalnem in regionalnem okolju – Po kreativni poti do znanja 2016/2017« (financer: Evropski socialni sklad, Javni sklad za razvoj kadrov in štipendije). Projekt se izvaja ob sodelovanju Razvojne agencije ROD Ajdovščina in Svetovanje in izobraževanje, dr. Andrej Raspor, s.p., kot partnerjev v projektu. Projekt poteka v obdobju od marca do julija 2017. Raziskovalno in strokovno delo bodo v projektu pod pedagoškim in strokovnim mentorstvom izvajali študentje FUDŠ.
V namen pridobitve vpogleda v mnenje prebivalcev občine do trenutne turistične ponudbe in do morebitnega razvoja turistične ponudbe vas naprošamo, da izpolnete spodnji anketni vprašalnik. Anketni vprašalnik je anonimen, sprašuje pa po vašem zadovoljstvu z življenjem v občini, o vašem odnosu do turistične ponudbe, o poznavanju koncepta trajnostnega turizma in o vašem odnostu do igralniškega turizma, v kolikor je le-ta prisoten v obliki turizma v občini.
 
Sedaj pa vas prosimo, če si vzamete nekaj minut časa in s klikom na Naslednja stran pričnete z izpolnjevanjem ankete: https://www.1ka.si/a/124661

Oglejte si tudi